Γαργαλιάνοι: «Ο γιος μου δεν θα σκότωνε τη γυναίκα του με 4 παιδιά» - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Γαργαλιάνοι: «Ο γιος μου δεν θα σκότωνε τη γυναίκα του με 4 παιδιά»


Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κυπαρισσίας άσκησε δίωξη στον σύζυγο της άτυχης Γεωργίας Φιλοπούλου, της πολύτεκνης μητέρας που το Δεκέμβριο του 2016 είχε βρεθεί νεκρή με μια σφαίρα στο κεφάλι στο αυτοκίνητό της
Λίγα 24ωρα αφότου η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κυπαρισσίας άσκησε δίωξη στον σύζυγο της άτυχης Γεωργίας Φιλοπούλου, της πολύτεκνης μητέρας που το Δεκέμβριο του 2016 είχε βρεθεί νεκρή με μια σφαίρα στο κεφάλι, στο αυτοκίνητό της στους Γαργαλιάνους, η μητέρα του κατηγορούμενου ξεσπά στο protothema.gr δηλώνοντας ότι ο γιος της είναι αθώος κι ότι ποτέ δεν θα έφτανε στο σημείο να σκοτώσει τη μάνα των τεσσάρων παιδιών του.

«Εγώ θα φωνάζω ότι ο γιος μου είναι αθώος. Τον ξέρω πολύ καλά τον γιο μου, δεν θα έφτανε ποτέ στο σημείο να σκοτώσει τη μάνα των τεσσάρων παιδιών του. Έχω πικραθεί πολύ με όλη αυτή την κατάσταση και που μου κατηγορούν όλοι το παιδί μου. Από τότε που δολοφονήθηκε η νύφη μου, βοηθάω το παιδί μου να μεγαλώσει τα τέσσερα παιδιά του γιατί είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Την αγαπούσε ο γιος μου τη γυναίκα του όπως λατρεύει και τα παιδιά του. Δεν μπορώ να τις δεχτώ αυτές τις κατηγορίες εναντίον του, είναι αθώος».

Ο κατηγορούμενος από την πρώτη του κατάθεση είχε πει ότι ως ζευγάρι αντιμετώπιζαν κάποια προβλήματα, χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες, ενώ είχε υποστηρίξει ότι η σύζυγός του εκείνη την ημέρα είχε φύγει αργά το βράδυ από το σπίτι τους για να πάει «κάπου». Αυτό το «κάπου» όμως δεν το είχε προσδιορίσει.

Η 35χρονη Γεωργία Φιλοπούλου είχε βρεθεί νεκρή, νωρίς το πρωί της 9ης Δεκεμβρίου 2016, μέσα στο αυτοκίνητό της στους Γαργαλιάνους.

Η άτυχη Γεωργία είχε φέρει στη ζωή το πρώτο παιδί της το 2016. Βρέθηκε πυροβολημένη στο κεφάλι της, γερμένη πάνω στο τιμόνι, με τα χέρια της σταυρωμένα. Από την πρώτη εικόνα ο ιατροδικαστής μπόρεσε να συμπεράνει ότι πυροβολήθηκε σχεδόν εξ επαφής, από άγνωστο δράστη που καθόταν, κατά πάσα πιθανότητα, στην θέση του συνοδηγού. Το κεφάλι της άτυχης μητέρας είχε διαλυθεί.

Το όπλο με το οποίο δολοφονήθηκε ήταν δίκανο ή καραμπίνα, ενώ πουθενά δεν βρέθηκε ο κάλυκας. Αντίθετα, μέσα στις τσέπες της η 35χρονη είχε 330 ευρώ. Επιπλέον, όπως παρατήρησαν οι άντρες της ΕΛΑΣ, τα δύο μπροστά παράθυρα του αυτοκινήτου ήταν ανοιχτά.


Ο σύζυγός της, πυροσβέστης στο επάγγελμα, είχε ενημερώσει την αστυνομία πως με τη σύζυγό του είχαν καβγαδίσει το προηγούμενο απόγευμα και πως έφυγε χωρίς να επιστρέψει.

Εκείνος την επομένη πήγε τα παιδιά του σχολείο και στη συνέχεια πήρε εργάτες για να πάνε στα κτήματά του. Περνώντας από το σημείο μια εργάτρια που επέβαινε στο όχημά του συζύγου της Γεωργίας του είπε ότι είδε το αμάξι της. Τότε εκείνος σταμάτησε και κατευθύνθηκε προς το αμάξι.

Εκεί βρήκε τη σύζυγό του νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος.

ΠΗΓΗ:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad