Οι χρήστες Android είναι άτυχοι στην αγάπη! Τυχεροί όσοι έχουν iPhone - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Οι χρήστες Android είναι άτυχοι στην αγάπη! Τυχεροί όσοι έχουν iPhone


Κάθε άνθρωπος έχει το δικό του μέτρο στο τι θεωρεί ελκυστικό και τι όχι. Κάποια αφορούν την εξωτερική εμφάνιση, άλλα την εσωτερική, ενώ υπάρχουν και εκείνα τα «μικρά» που κάνουν τον άλλον πιο ενδιαφέροντα στα μάτια μας.

Στο σημερινό κόσμο, όπου έχουμε εμμονή με την τεχνολογία, η αγάπη, εκτός από το στομάχι, φαίνεται πως περνά και από το smartphone μας.

Τι εννοούμε...

Ερευνα δείχνει πως οι χρήστες Android έχουν λιγότερη τύχη στην αγάπη!


via GIPHY

Η μελέτη, που συμμετείχαν 1.502 singles στις ΗΠΑ, πραγματοποιήθηκε από την Decluttr, μια εταιρεία που βοηθά τους πελάτες να πωλούν είδη τεχνολογίας που δεν χρειάζονται πια.

Οπως διαπιστώθηκε, το 70% προτιμούσε να κάνει σχέση με κάποιον που έχει iPhone και όχι smartphone με Android, ενώ σχεδόν 2 στους 5 θεωρεί πως το κινητό τηλέφωνο μπορεί να επηρεάσει τις πρώτες εντυπώσεις στο ραντεβού.

Παράλληλα, όσοι είχαν iPhone θεωρήθηκαν πιο ελκυστικοί σε σύγκριση με όσους είχαν Android.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, μόνο το 65% των χρηστών iPhone θα έβγαιναν ραντεβού με κάποιον που έχει Android, με το ποσοστό αυτό να αγγίζει το 53% των χρηστών Android που θα έβγαιναν με κάποιον που ορκίζεται στο iOS.

Ωστόσο, δεν είναι το brand που επηρεάζει τους ανθρώπους αλλά ο «μύθος» που δημιουργείται γύρω από τον κάτοχό του.

Τουλάχιστον το 1/3 των αντρών δήλωσε πως θα τους έκανε κακή εντύπωση μια ραγισμένη οθόνη στο πρώτο ραντεβού, καθώς σημαίνει πως το δυνητικό ταίρι τους δεν είναι οικονομικά σταθερό.

Αντίθετα, οι γυναίκες δεν φάνηκαν να ενδιαφέρονται για μια ραγισμένη οθόνη, αλλά για το μοντέλο του smartphone.


via GIPHY


Πηγή:  iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad