Άγριο φονικό στην Περαχώρα Λουτρακίου - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Άγριο φονικό στην Περαχώρα Λουτρακίου


Ένας 82χρονος στραγγάλισε τον 87χρονο γείτονά του – Ο δράστης έμεινε 1,5 ώρα πλάι στο θύμα του μετά το έγκλημα - «Τον έπνιξα» είπε στον ανιψιό του δολοφονηθέντος
Άγρια δολοφονία σημειώθηκε σήμερα, μεσημέρι του Δεκαπενταύγουστου, στην Περαχώρα Λουτρακίου.

Δράστης και θύμα έμεναν σε διπλανά σπίτια και έως τώρα παραμένουν άγνωστα τα αίτια που οδήγησαν στο φοβερό έγκλημα. Όπως έχει γίνει γνωστό έως τώρα, ο 82χρονος δράστης στραγγάλισε τον 87χρονο γείτονά του. 

Σύμφωνα με το loutraki365.gr, που δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες, το περιστατικό έγινε στις 4 το απόγευμα, ενώ ο δράστης ήταν εκτός εαυτού: παραμένει άγνωστο τί είχε προηγηθεί ανάμεσα στους δύο υπερήλικες. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τον ίδιο τον θύτη, που επί 1,5 περίπου ώρα βρισκόταν δίπλα στο άψυχο σώμα του θύματος.


Θύτης και θύμα είχαν χρόνιες διαφορές

Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, δράστης και θύμα είχαν χρόνιες διαφορές. Πριν τη δολοφονία, είχαν διαπληκτιστεί για άλλη μια φορά.

Το μεσημέρι, η γυναίκα του θύματος μεταφέρθηκε από συγγενείς της στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Ο 87χρονος έμεινε μόνος σπίτι κι άρχισε να χτυπά τη μεσοτοιχία που χώριζε τα δύο σπίτια.

«Τον έπνιξα»

Ο δράστης πήγε να του ζητήσει το λόγο και αφού τον έπιασε από το λαιμό το θύμα έχασε τις αισθήσεις του.

Όταν ο ανιψιός του θύματος γύρισε σπίτι για να πάρει πράγματα για τη θεία του στο νοσοκομείο, αντίκρισε το θείο του νεκρό στο πάτωμα και τον άλλον να κάθεται δίπλα του. «Τον έπνιξα», είπε ο θύτης.

ΠΗΓΗ:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad