Το “Loutraki Global Volleyball Cup” ξεκινάει αύριο - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Το “Loutraki Global Volleyball Cup” ξεκινάει αύριο


Η παγκόσμια ετήσια αθλητική διοργάνωση βόλεϊ βετεράνων, το “Loutraki Global Volleyball Cup”, επιστρέφει για μία ακόμη χρονιά και φέρνει μαζί του παλαίμαχους πρωταθλητές του αθλήματος από 9 χώρες! Από 23 έως 26 Αυγούστου 2018, το Λουτράκι φιλοξενεί 12 ομάδες από 9 χώρες και περισσότερους από 180 αθλητές και συνοδούς. Διοργανωτής του Loutraki GlobalVolleyball Cup είναι το Κέντρο Αθλητικής Προετοιμασίας SPORTCAMP με συνδιοργανωτή τον Δήμο Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων και την υποστήριξη της Α.Ε.ΔΙ.Κ. και του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου.

Πρόκειται για μια διοργάνωση που φέρνει κοντά αθλητές βόλεϊ που έχουν διακριθεί τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο έχοντας συμμετοχές σε κορυφαίους συλλόγους του αθλήματος και στις Εθνικές Ομάδες των χωρών τους, αρκετοί εκ των οποίων έχουν αναπτύξει μακροχρόνιες σχέσεις και φιλίες ως συναθλητές ή αντίπαλοι στα παρκέ των μεγάλων, επίσημων διοργανώσεων βόλεϊ σε παγκόσμιο επίπεδο!

Το 2018 οι 12 ομάδες προέρχονται από 9 χώρες, Νορβηγία, Τουρκία, Γερμανία, Ελβετία, Σουηδία, Ρωσία, Ισραήλ, Λιθουανία και Φινλανδία και θα αγωνιστούν σε 3 ηλικιακές κατηγορίες – Άνδρες 45+, Άνδρες 60+ και Γυναίκες 45+. Το αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκινά την Πέμπτη 23/08 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 26/08 με βασικό αγωνιστικό χώρο το Κλειστό Γ. Γαλανόπουλος.

Περισσότεροι από 180 αθλητές και προπονητές θα ταξιδέψουν με την οικογένειά τους και φίλους τους για να συνδυάσουν τη διοργάνωση με διακοπές και διαμονή σε τοπικά ξενοδοχεία του Δήμου μας, γεγονός που αποδεικνύει τη σημασία της διοργάνωσης για την αθλοτουριστική ανάπτυξη του Λουτρακίου.

Στα διαλείμματα των αγώνων οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε αξιοθέατα του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων, μεταξύ των οποίων ο Ισθμός της Κορίνθου, το Αρχαιολογικός χώρος του Ηραίου, η Λίμνη Βουλιαγμένης και το Ποσιθεραπευτήριο Λουτρακίου.

Τέλος, μέσω του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, υπήρξε συνεργασία με τις τοπικές επιχειρήσεις Corinth Canal Cruises , Spanopoulos Group ,Beau Espresso Bar , Delice , Πανόραμα Restaurant , Ypanema , Voulgarelli Shoes & Zulu Bungy , οποίες πρόσφεραν αποκλειστικές εκπτώσεις στους συμμετέχοντες μέσω ειδικού DiscountVoucher.

Προς τιμήν των αποστολών και των εκπροσώπων τους, θα παρατεθεί Επίσημο Δείπνο την Παρασκευή 24/08, στις υπαίθριες εγκαταστάσεις της Α.Ε.ΔΙ.Κ., επίσημου υποστηρικτή της διοργάνωσης. Η διοργάνωση θα καλυφθεί εκτενώς με αφιερώματα στα Social Media του διοργανωτή και θα ακολουθήσει αναλυτικό απολογιστικό δελτίο την Δευτέρα 27/08.

ΠΗΓΗ:ert.gr

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: www.sportcamp.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad