Δήμος Σικυωνίων.Τρείς [3] φωτογραφίες τρείς χιλιάδες λέξεις- - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Δήμος Σικυωνίων.Τρείς [3] φωτογραφίες τρείς χιλιάδες λέξεις-


-Καλό είναι να κάνουμε ένα μακροβούτι στη μνήμη μας, να γυρίσουμε λίγο πίσω στο 2010, όταν ο σημερινός επικεφαλής της Δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων, με ένα βιβλίο που εξέδωσε με τίτλο «πεπραγμένα της Δημοτικής αρχής του Δήμου Φενεού, 2006-2010» κορόιδεψε και εξαπάτησε τους πολίτες του Δήμου, για να πάρει την εξουσία.

-Ακόμα περιμένουμε να μάθουμε πόσο στοίχισε η έκδοσή του, σε χιλιάδες αντίτυπα και με ποιο τρόπο πληρώθηκε το βιβλίο αυτό.

-Σε δύο σελίδες [76-77] του βιβλίου αυτού υπάρχει φωτογραφικό υλικό και κείμενο με την ένδειξη, «ολοκληρώθηκε η κατασκευή δεξαμενής κεφαλής»

-‘Όπως λέει το κείμενο, «πρόκειται για κατασκευή δεξαμενής χωρητικότητας 1000 Μ3, με σκοπό να εξασφαλισθεί επάρκεια αποθήκευσης νερού για ενίσχυση των αναγκών της περιοχής και συνεχίζει ότι «πρόκειται για το μεγαλύτερο και σημαντικότερο έργο στη θητεία μας»

-Δεν γνωρίζουμε πόσο κόστισε η κατασκευή της δεξαμενής αυτής και με τι κονδύλια κατασκευάσθηκε. Καλό θα ήταν να μάθουμε, πόσο κόστισε στους Δημότες του Δήμου μας το έργο αυτό, που τελικά, όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες που ελήφθησαν πρόσφατα, κατέληξε περιστεριώνας.

-Προς επιβεβαίωση των όσων αναφέρουμε για τα σοβαρά ζητήματα του νερού, από τα στοιχεία κα τις φωτό που καταθέτουμε, πέραν των άλλων, προκύπτει και το σοβαρό ζήτημα της αγοράς νερού από τους Δημότες της Τ. Κοινότητας Ψαρίου.

-Οι πολίτες και Δημότες του Δήμου Σικυωνίων φυσικά θα βγάλουν τα συμπεράσματά τους, για το «μεγαλύτερο έργο», όπως ο ίδιος λέει στο βιβλίο της εικονικής πραγματικότητας που εξέδωσε και τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα για το ΝΕΡΟ.

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad