Έκκληση των φοιτητών του Πανεπιστημίου Ηρακλείου για βοήθεια – Τι χρειάζονται - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Έκκληση των φοιτητών του Πανεπιστημίου Ηρακλείου για βοήθεια – Τι χρειάζονται


Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε περίπου στις 8 το πρωί, στη λεωφόρο Κνωσού στο Ηράκλειο, κοντά στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο
Οι ισχυρές δυνάμεις θα παραμείνουν στο σημείο, καθώς υπάρχει ο φόβος αναζωπυρώσεων
Οι φοιτητές βρίσκονται στο Γυμναστήριο των Βουτών, όπου τους παρέχονται όλες οι βοήθειες, δίπλα τους βρίσκονται και ψυχολόγοι, το θέμα της σίτισης έχει εξασφαλισθεί, ενώ γίνονται και οι απαιτούμενες ενέργειες για τη στέγαση τους με πρώτη κίνηση τη μίσθωση δωματίων ξενοδοχείων
Αύριο Δευτέρα (24/9), αναμένεται να φτάσει στο Ηράκλειο ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου
Το Φοιτητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κρήτης -με ανακοίνωσή του- έκανε έκκληση στον κόσμο για παροχή βοήθειας στους φοιτητές, μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο κτίριο. Με εντολή Τσίπρα τα μέτρα στήριξης των φοιτητών που διέμεναν στις εστίες του Πανεπιστημίου.

Οι φοιτητές αυτή την ώρα βρίσκονται στο Γυμναστήριο των Βουτών όπου τους παρέχονται όλες οι βοήθειες, δίπλα τους βρίσκονται και ψυχολόγοι, ενώ σύμφωνα με τον κ. Κουκιαδάκη το θέμα της σίτισης έχει εξασφαλισθεί, ενώ γίνονται και οι απαιτούμενες ενέργειες για τη στέγαση τους με πρώτη κίνηση τη μίσθωση δωματίων ξενοδοχείων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! λόγω της φωτιάς στα κτήρια της Κνωσού υπάρχει μεγάλη και άμεση ανάγκη για τα παρακάτω είδη, σεντόνια, κουβέρτες, μαξιλάρια, ρούχα ανδρικά και γυναικεία, παπούτσια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, πετσέτες. Μπορείτε να τα φέρετε στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο στις Βούτες. Εκεί θα φιλοξενηθούν προσωρινά τα παιδιά από τις φοιτητικές εστίες».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad