Αυτόνομα και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Αυτόνομα και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου


Το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν οι επετειακές εκδηλώσεις για την άλωση της Τριπολιτσάς και η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ έδωσε το παρόν. Η πόλη μόνο χθες είχε σχεδόν 5000 κόσμου και η κ. Γεννηματά δεν έχασε την ευκαιρία να περπατήσει στην πλατεία και τους πεζόδρομους με τις καφετέριες μαζί με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο που εκλέγεται στην Αρκαδία.

Η Φώφη Γεννηματά πήρε μια γενναιόδωρη δόση των όσων της μεταφέρει ο Αρκάς Βουλευτής εδώ και τέσσερα χρόνια για το πόσο διαφορετικό είναι το κλίμα στην Πελοπόννησο για το ΠΑΣΟΚ και το ΚΙΝΑΛ. 

Το κλίμα, όπως το μεταφέρουν τόσο ο κ. Κωνσταντινόπουλος όσο και οι Γιάννης Μανιάτης, Παύλος Χρηστίδης και Μανώλης Χριστοδουλάκης, που τη συνόδευαν στην επίσκεψη στην πόλη, ήταν πέρα από κάθε προσδοκία.

Το πιο χαρακτηριστικό του θετικού κλίματος που υπήρχε ήταν όταν ένας πολίτης που την έβλεπε για πρώτη φορά προφανώς από κοντά της είπε: «Κυρία Γεννηματά, σας αδικεί η τηλεόραση», δείγμα της θετική έκπληξης που υπήρχε στον κόσμο.

Η χαλαρή και εορταστική ατμόσφαιρα «ανέβασε» το ηθικό και έτσι ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος πήρε τους Χρηστίδη και Χριστοδουλάκη και «έβγαλε τα παιδιά» για ποτό με τη συνέχεια να δίνεται σε κλάμπ της Τρίπολης και την παρέα να μεγαλώνει με αρκετά νέα στελέχη του ΚΙΝΑΛ. 

Αυτόνομα και στην Πελοπόννησο

Η δουλειά πάντως που έπρεπε να γίνει, είχε ήδη γίνει από τον Γραμματέα του ΚΙΝΑΛ Μανώλη Χριστοδουλάκη ο οποίος είχε συγκαλέσει από το νωρίς το απόγευμα σύσκεψη με τα περιφερειακά στελέχη του κόμματος και στην οποία στο τέλος έδωσε το παρόν και η κα Γεννηματά.

Αυτό που επιβεβαιώθηκε από την παρουσία και της επικεφαλής του φορέα ήταν ότι το ΚΙΝΑΛ και στην περιφέρεια Πελοποννήσου θα κατέβει αυτόνομο με δικό του υποψήφιο, αν και για την ώρα υπάρχει μια δυσκολία στο να τον ανακοινώσουν. Το σίγουρο είναι τι δεν θα δοθεί καμία στήριξη στον νυν Περιφερειάρχη κ. Τατούλη ενώ το ΚΙΝΑΛ έχει ήδη στελεχωμένη και άρτια όπως λένε περιφερειακή παράταξη.

Και ενώ για την Περιφέρεια δεν έχει βρεθεί ακόμη το πρόσωπο με τον υψηλό συμβολισμό στο Δήμο της Τρίπολης παρατηρείται συνωστισμός λένε οι ίδιες πληροφορίες με δυο μέλη της ΚΕ να δηλώνουν ότι θα κατέβουν υποψήφιοι Δήμαρχοι δίπλα στον νυν Δήμαρχο.

Άφαντοι οι ΧΑτες

Στα θετικά μάλιστα των φετινών εορτασμών για την άλωση της Τριπολιτσάς επισημαίνουν από το ΚΙΝΑΛ και η παντελής απουσία στελεχών της ΧΑ από τους εορτασμούς σε σχέση με άλλες χρονιές.

ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad