Στην «αγκαλιά» του Μητσοτάκη ξανά ο… Καμπόσος (video) - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Στην «αγκαλιά» του Μητσοτάκη ξανά ο… Καμπόσος (video)


Είχε διαγραφεί για ρατσιστικά σχόλια, αλλά όπως φαίνεται η πόρτα της ΝΔ είναι ανοιχτή για τέτοια στελέχη

Τι κι αν χρειάστηκε σωρεία χυδαίων και ακροδεξιών παραληρημάτων προκειμένου ο Κυριάκος Μητσοτάκης να πάρει την απόφαση να τον διαγράψει, ο δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος, όπως φαίνεται, παραμένει εντός των «γαλάζιων» τειχών αποδεικνύοντας τον προσχηματικό χαρακτήρα της διαγραφής του, καθώς παρακολούθησε από κοντά την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στην 83η ΔΕΘ.

Μάλιστα, η επίσκεψή του αποτέλεσε και ξεχωριστό θέμα σε τοπικό κανάλι, το οποίο μετέδωσε πως ο δήμαρχος Άργους είχε σειρά επαφών στο πλαίσιο της ομιλίας Μητσοτάκη.

«Είμαστε εδώ ενωμένοι για το αύριο της πατρίδας μας», δήλωσε ο κατά τα άλλα διαγραφείς Δημήτρης Καμπόσος, έτσι ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για το ότι τα ακροδεξιά παραληρήματα τελικά λειτουργούν… ενωτικά για το εσωτερικό της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται, πως ο κ. Καμπόσος -θεωρητικά- είχε διαγραφεί από τη ΝΔ στις 8 Ιουνίου, με τον κ. Μητσοτάκη να δηλώνει τότε: «Ο κ. Καμπόσος διεγράφη για τα απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλιά του. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας».

Είχαν προηγηθεί οι χυδαίες δηλώσεις του κ. Καμπόσου, αρχικά δικαιολογώντας τον ξυλοδαρμό στον Γιάννη Μπουτάρη και εν συνεχεία το αντισημιτικό του παραλήρημα σχολιάζοντας και πάλι τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Το σχετικό βίντεο:



ΠΗΓΗ video:best-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad