Δυσαρέσκεια σε εκδήλωση της ΝΔ από την παρουσία αντιπεριφερειάρχη του Τατούλη - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Δυσαρέσκεια σε εκδήλωση της ΝΔ από την παρουσία αντιπεριφερειάρχη του Τατούλη


Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της δημοτικής οργάνωσης της ΝΔ στη Μεσσήνη, το απόγευμα της Κυριακής, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα «ΡΟΔΟΝ» παρουσία πολλών τοπικών στελεχών της ΝΔ και «γαλάζιων» αυτοδιοικητικών.



Την εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Μεσσήνης τίμησαν με την παρουσία του η π. υπουργός της ΝΔ Μαριέττα Γιαννάκου, ο π. υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας, καθώ και ο γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος, Στέλιος Κονταδάκης, οι οποίοι ήταν και οι βασικοί ομιλητές. Στην εκδήλωσε έδωσε το «παρών» ο δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος για την περιφέρεια Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στις παθογένειες της περιφέρειας, αφήνοντας αιχμές για την περιφερειακή αρχή, ενώ στο τέλος απήφθυνε κάλεσμα σε όλους να είναι στο πλευρό του την επόμενη ημέρα της Πελοποννήσου.




Ανάμεσα στα κομματικά στελέχη που έδωσαν το «παρών» στην προχθεσινή εκδήλωση βρέθηκαν ο π. υπουργός Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο πολιτευτής της Ν.Δ. στη Μεσσηνία Μίλτος Χρυσομάλλης, ο π. βουλευτής Δημήτρης Σαμπαζιώτης, ο π. δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος, ο νυν υποψήφιος δήμαρχος της Γιώργος Αθανασόπουλος, η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, ο περιφερειακός σύμβουλος Περικλής Μαντάς και πολλοί αυτοδιοικητικοί παράγοντες και τοπικά στελέχη.



Ωστόσο έντονη δυσαρέσκεια προκάλεσε στους παρευρισκομένους η παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου, Αντωνίας Μπούζα, η οποία έχει δηλώσει ότι θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο «πλευρό» του Πέτρου Τατούλη κατά τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, εξαπολύοντας μάλιστα βέλη ενάντια στον «εκλεκτό» της ΝΔ και αφήνοντας συχνά αιχμές για το έργο του στον δήμο Καλαμάτας.

ΠΗΓΗ:kalpi19.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad