Σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα η συνέλευση στο Κοκκώνι - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα η συνέλευση στο Κοκκώνι


Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 το απόγευμα ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος παραβρέθηκε ως κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου Κοκκωνίου ΄΄Νέα Γενιά΄΄ με θέμα την ενημέρωση για μια σειρά θεμάτων που απασχολούν το Κοκκώνι.

Τα θέματα που αναπτύχθηκαν αφορούσαν την:

Αξιοποίηση και διαμόρφωση της παραλίας
Αντιπλημμυρικά έργα
Διαμόρφωση πλατείας και παιδικής χαράς
Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης και
Έργα Οδοποιίας
Παρών στη συζήτηση ήταν και ο Πρόεδρος της Τ.Κ Κοκκωνίου κ. Αντώνης Καραχοντζίτης, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Μπεκιάρης, Βασίλης Τρωγάδης και Μαρία Καλλίρη, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Νίκος Ρόζος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Πρεδάρης, η κα. Αγγελική Στάμου, μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Κοκκωνίου  και πλήθος κόσμου.

Ο Δήμαρχος ανέπτυξε λεπτομερώς και με σαφήνεια όλα τα θέματα της πρόσκλησης ενώ απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα αντιπλημμυρικά έργα, αφού οι απορίες και οι τοποθετήσεις των κατοίκων είχαν ως αφορμή τις πρόσφατες πλημμύρες.

Ο Δήμαρχος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους το έργο των αντιπλημμυρικών πρέπει να διευθετηθεί συνολικά και όχι αποσπασματικά ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για όλη την περιοχή.

Η συζήτηση έγινε σε  φιλικό και εγκάρδιο κλίμα μεταξύ Δημάρχου και πολιτών, αφού κοινός σκοπός όλων είναι να βρεθούν οριστικές λύσεις στα προβλήματα του χωριού ώστε η ποιότητα ζωής των κατοίκων να είναι το δυνατόν καλύτερη.

Ο Αννίβας Παπακυριάκος ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία και την πρόσκληση το Σύλλογο ΄΄Νέα Γενιά΄΄ και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις και συνελεύσεις διευκολύνουν την επικοινωνία μεταξύ Δημάρχου και πολιτών και ενισχύουν το αίσθημα εμπιστοσύνης μεταξύ Δημοτικής Αρχής και κατοίκων.

Παράλληλα δήλωσε την επιθυμία του τέτοιου είδους συνελεύσεις να πραγματοποιηθούν και στις άλλες κοινότητες του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad