Καμία ουσιαστική μέριμνα από το Δήμο για την αποκατάσταση της παραλίας στην Κόρινθο. - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Καμία ουσιαστική μέριμνα από το Δήμο για την αποκατάσταση της παραλίας στην Κόρινθο.


Αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μετά από την κακοκαιρία που χτύπησε τις ακτές της Κορινθίας, στην Κόρινθο η κατάσταση παραμένει απογοητευτική. Οι απαράδεκτες συνθήκες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι οι χειμερινοί κολυμβητές, αλλά και οι πολίτες που απλά κάνουν μια βόλτα στην κύρια παραλία της πόλης δείχνουν τη γενικότερη έλλειψη μέριμνας από πλευράς Δήμου Κορινθίων. Οι όποιες παρεμβάσεις έγιναν μετά τη θεομηνία είναι απελπιστικά πρόχειρες ενώ εδώ και τόσα χρόνια ο Δήμος Κορινθίων δεν έχει φροντίσει να προμηθευτεί τα κατάλληλα μηχανήματα για όσα πρέπει να γίνονται στις παραλίες που αντί να αποτελούν πόλο έλξης, παρουσιάζουν εικόνα εγκατάλειψης.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η έλλειψη υποδομών αλλά και η μη λειτουργία όσων ελαχίστων υπάρχουν όπως τα ντους τα οποία δεν λειτουργούν ήδη από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ο Δήμος Κορινθίων δεν αξιοποίησε μια σειρά χρηματοδοτικών εργαλείων που υπήρχαν για τους σκοπούς αυτούς και όπως πολλά άλλα θέματα της καθημερινότητας των δημοτών, έτσι και αυτό το αντιμετωπίζει με χαρακτηριστική προχειρότητα.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Κορινθίων και της "Συμμαχίας Πολιτών", Βασίλης Νανόπουλος :




ΠΗΓΗ:simmaxiapoliton.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad