Αλέκο για σένα τα λένε, δεν βρέχει ! - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Αλέκο για σένα τα λένε, δεν βρέχει !



Όσο περνάει ο καιρός και βαθαίνει το χάσμα ανάμεσα στον Πνευματικό και τους πρώην συνεργάτες του που αυτόνομα θα διεκδικήσουν το Δήμο Κορινθίων, τόσο ξετυλίγεται το κουβάρι των ίσως πιο βρόμικων δημοτικών εκλογών που έζησε ποτέ η Κόρινθος, των εκλογών του 2014.

Οι αποκαλύψεις που έχουν ΗΔΗ γίνει δημόσια από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές σε οποιαδήποτε ευνομούμενη, κανονική χώρα θα είχαν προκαλέσει την αυτεπάγγελτη παρέμβαση εισαγγελέα.

Στη χώρα όμως που η φαιδρότητα αποτελεί κανονικότητα, ο καθένας που διαχειρίζεται εξουσία μπορεί χωρίς καμία συνέπεια να λέει ό,τι θέλει, να απαντάει σε ό,τι γουστάρει, όπως γουστάρει και να κάνει κάθε βράδυ τον ατακαδόρο - κανταδόρο σε τηλεοπτικό κανάλι.

Δεν είναι αστείο, είναι φαιδρό, ντροπιαστικό και κυρίως ΑΝΩΜΑΛΟ υπό οποιαδήποτε αξιολόγηση εννοιών όπως η δημοκρατία, η χρηστή διοίκηση, η διαφάνεια, ο ορθολογισμός. Σκεφτείτε μόνο ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες ο Πρόεδρος της υπερδύναμης κάθεται στο σκαμνί αυτεπάγγελτα ακόμα και αν υπάρξει η υποψία και μόνο ότι παραπλάνησε τους πολίτες με τις δημόσιες δηλώσεις του.

Τι έγινε λοιπόν αυτές τις μέρες ;

Μέσα στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του Δήμου Κορινθίων, μπροστά στις κάμερες που έγραφαν ακούσαμε και είδαμε τον Μουρούτσο να δηλώνει ευθαρσώς ότι πριν τις εκλογές του 2014 ο Πνευματικός μαζί με τον επιχειρηματία Κακογιάννη τον παρότρυναν να χρηματοδοτήσει την ομάδα του Αίαντα Αγιονορίου προκειμένου να κερδηθούν οι ψήφοι της περιοχής.

Ο Μουρούτσος όχι μόνο το έκανε, αλλά επέδειξε και ιδιαίτερο ζήλο δηλώνοντας εκείνη την εποχή ότι θα έβγαζε τον Αίαντα Αγιονορίου σε λίγα χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ για να παίζει με τη Ρεαλ, τη Λίβερπουλ, τη Μάντσεστερ Σίτυ και τα άλλα ποδοσφαιρικά μεγαθήρια.

Στην κάμερα λέει τα εξής : "Είμαι περήφανος γιατί ξόδεψα στο Αγιονόρι 25.000€ εκείνη τη χρονιά και πήραμε το πρωτάθλημα και τις εκλογές."




Στην απάντηση που δίνει ο Πνευματικός αρχίζει η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ.

Ο Πνευματικός τοποθετείται με τρόπο επικριτικό προς τον Μουρούτσο κατηγορώντας τον ότι επιδοτεί τις όποιες ομάδες ή τους συλλόγους για ψηφοθηρία και ότι μετά τις εκλογές σταματά τις χρηματοδοτήσεις.

Όλοι οι σύμβουλοι από κάτω - ΔΥΣΤΥΧΩΣ ανεξαιρέτως - παρακολουθούν σιωπηλοί το ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ λογύδριο του Πνευματικού και το κατηγορητήριο που εξαπολύει εναντίον του Μουρούτσου σαν να αναφέρεται σε κάποια παράταξη ΑΛΛΗ που πήρε τις ψήφους για τις οποίες "πλέρωσε" όπως λέει ο Μουρούτσος.

Όμως, ποια ήταν η παράταξη αυτή Αλέκο ;

Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ.


Η ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΟΥ ήταν Αλέκο η παράταξη για την οποία ο Μουρούτσος λέει ότι έβαλε τα λεφτά του στον Αίαντα και κέρδισες ΕΣΥ Αλέκο τις εκλογές.


Κατάλαβες  Αλέκο ;

Για ΣΕΝΑ τα λέει Αλέκο. Δεν βρέχει. 





Diogenis-press


ΚΡΖ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad