Γιορτές στο Κιάτο,σε ένα χωριό…σαν παραμύθι! - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Γιορτές στο Κιάτο,σε ένα χωριό…σαν παραμύθι!





ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ
                                  Το Χωριό με τα Ξωτικά !
Ελάτε να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα, στην καρδιά της πόλης, σε ένα χωριό σαν παραμύθι!
Η Χριστουγεννιάτικη μαγεία επιστρέφει στην καρδιά της πόλης από την Παρασκευή 14.12.2018 έως την Κυριακή 13.01.2019. Τα ξωτικά και οι βοηθοί του Αϊ Βασίλη θα μεταμορφώσουν το Κιάτο σε ένα παραμυθένιο χωριό με δράσεις και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, πολλές ζωγραφιές και μοναδικά παιχνίδια!

Το Χριστουγεννιάτικο πάρκο στην πλατεία Ελευθερίας, σε ένα μαγικό γιορτινό σκηνικό με ένα μεγάλο Βενετσιάνικο Carousel, Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια με παραδοσιακές λιχουδιές, Φιγούρες Pony Rides, Τραμπολίνο και Παιχνίδια δράσης “Survivor”, θα περιμένει καθημερινά τα μικρά και τα μεγάλα παιδιά για διασκέδαση και πολλά δώρα.

Παράλληλες Εκδηλώσεις & Δραστηριότητες θα φέρουν τα παιδιά κοντά στο νόημα των Χριστουγέννων: Θεατρικές παραστάσεις, Αφήγηση Παραμυθιών, Κινηματογράφος, Κουκλοθέατρο, Γράμματα στον Αϊ-Βασίλη και Καλλιτεχνικά εργαστήρια

Το μουσικό σύνολο Sikyon Brass and Ensamble, ντυμένοι Ξύλινοι Στρατιώτες θα μας μεταφέρει στον μαγικό κόσμο του Καρυοθραύστη, παίζοντας Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στους δρόμους της πόλης.

Θα ακούσουμε τα κάλαντα από τη Φιλαρμονική του Δήμου και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τις χορωδίες του Δήμου, των πολιτιστικών συλλόγων και από παιδιά.

Ο Δήμος Σικυωνίων, το ΝΠΔΔ Η ΜΗΚΩΝΗ και ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου σας προσκαλεί να γιορτάσουμε όλοι μαζί, μικροί & μεγάλοι, να νιώσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων και να ανταλλάξουμε τις πιο θερμές ευχές μας για τον καινούργιο χρόνο! Πλατεία Ελευθερίας, Δημοτική Βιβλιοθήκη, Δημοτικό Θέατρο και στο Εμπορικό Κέντρο (Κλεισθένους & Περιάνδρου) στο Κιάτο

Για τη συμμετοχή σε όλα τα παιχνίδια και σε όλες τις δράσεις και εκδηλώσεις καθ ̓ όλη τη διάρκεια 14.12 – 13.01, υπάρχει το εορταστικό κουπόνι των 5 € που θα προμηθευτείτε από το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο στην Πλ. Ελευθερίας. Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου.

πηγή : ΝΠΔΔ Η ΜΗΚΩΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad