ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Ροντέο γνωστό στέκι στον πεζόδρομο της Κορίνθου - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Ροντέο γνωστό στέκι στον πεζόδρομο της Κορίνθου



Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από το πρωινό αποκλειστικό θέμα μας σχετικά με τους εμπρησμούς των δύο αυτοκινήτων στην Κόρινθο (προς τιμήν τους κάποια site ανέφεραν την πηγή, ντροπή για τους άλλους που δημοσίευσαν χωρίς πηγή ακόμα και αυτούσιο το δικό μας κείμενο), και η Κόρινθος, η πρωτεύουσα του νομού, συγκλονίζεται απόψε από ένα ακόμα πολύ σοβαρό γεγονός.

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε ο πεζόδρομος της οδού Κολοκοτρώνη στο κέντρο της Κορίνθου γύρω στις 9 το βράδυ λόγω μεγάλου καβγά που ξέσπασε σε κατάμεστο στέκι. Πελάτες του καταστήματος κινδύνευσαν άμεσα από αντικείμενα που εκσφενδονίζονταν στον αέρα, μεταξύ των οποίων σόμπες υγραερίου και από τα γυαλιά των τζαμαριών που έσπασαν.

Ο καβγάς που ξεκίνησε εντός του καταστήματος εξελίχθηκε σε ανοιχτή μάχη στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού μεταξύ δύο ομάδων. Στη μια ομάδα ήταν μάλλον κάποιος πελάτης που διαπληκτίστηκε εντός του καταστήματος και οι φίλοι του που φώναξε αργότερα για να αναμετρηθεί με την άλλη ομάδα που αποτελούνταν κυρίως από εργαζομένους στο μαγαζί και τους υπεύθυνους του καταστήματος.

Πληροφορίες που δεν έχουμε μπορέσει να διασταυρώσουμε λένε ότι πιθανότατα κάποιος πελάτης υπερέβη τα εσκαμμένα λόγω υψηλής κατανάλωσης αλκοόλ και κουβέντα στην κουβέντα το όλο σκηνικό εξελίχθηκε σε ανοιχτή σύγκρουση στο προαύλιο του καταστήματος το οποίο και ισοπεδώθηκε.

Τραπέζια, καρέκλες, πάγκοι και σόμπες υγραερίου εκσφενδονίστηκαν σε ακτίνα αρκετών μέτρων ενώ αρκετοί είναι οι τραυματίες, μεταξύ τους και πελάτες οι οποίοι χτύπησαν από τα αντικείμενα που πετάχτηκαν στο χώρο.

Αιμόφυρτος ήταν τουλάχιστον ο ένας υπεύθυνος του καταστήματος, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Το κατάστημα ήταν ασφυκτικά γεμάτο από θαμώνες που διασκέδαζαν και μάλλον αποφεύχθηκαν τα χειρότερα αν και οι πληροφορίες μας λένε ότι πιθανώς όλο αυτό να έχει και συνέχεια αν δεν επιληφθούν οι αστυνομικές αρχές ώστε να το λήξουν οριστικά.

Όπως γράψαμε και το πρωί με αφορμή τον εμπρησμό των δύο αυτοκινήτων, σε αντίθεση με όσα ισχυρίζονται οι διάφοροι ιθύνοντες του Δήμου Κορινθίων, το όλο μοντέλο που έχει ακολουθηθεί στο κέντρο της πόλης δείχνει να οδηγείται σε περίεργες διαδρομές. Τονίσαμε το θέμα της εκτεταμένης ανομίας στο κέντρο της Κορίνθου και της έλλειψης αστυνόμευσης ιδιαίτερα σε τέτοιες περιόδους που παρατηρείται μεγάλη συγκέντρωση πλήθους στα στέκια της πόλης.

Η κατάσταση στην Κόρινθο ξεφεύγει και όσοι δεν το βλέπουν μάλλον εθελοτυφλούν ή προσπαθούν να πλασάρουν μια επίπλαση εικόνα για την κατάσταση του κέντρου της πόλης για το οποίο πολλές φορές έχει γραφτεί πως όταν πέφτει το φως της μέρας θυμίζει εγκαταλελειμμένο γκέτο με τα καταστήματα εστίασης να αποτελούν τα μοναδικά ζωντανά κύτταρα που μόνα τους όμως είναι αναπόφευκτο να αντιμετωπίσουν τέτοιες καταστάσεις.


Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε.


Diogenis-press





 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad