Μόνο το γκολ έλειψε στο ΠΑΣ Κόρινθος-Άγιοι Ανάργυροι - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Μόνο το γκολ έλειψε στο ΠΑΣ Κόρινθος-Άγιοι Ανάργυροι


ΠΑΣ Κόρινθος και Άγιοι Ανάργυροι, έμειναν στο 0-0 σήμερα στο γήπεδο του Συνοικισμού Κορίνθου, για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, στον 7ο όμιλο της Γ Εθνικής Κατηγορίας στο ποδόσφαιρο.

Ήταν ένα παιχνίδι με πάθος, με δύναμη, με καλές αμυντικές λειτουργίες και με δραματική εξέλιξη, ειδικά προς το τέλος της αμφίρροπης αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι, παρά τις ελλείψεις (Λουτριώτης, Γαλάς), έδειξαν αγωνιστικότητα και μεγάλη διάθεση και θα μπορούσαν να φτάσουν στη νίκη εάν ο Βασίλης Μαναριώτης ήταν αποτελεσματικός, στις δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες της Κορίνθου και του αγώνα γενικότερα.

Η πρώτη έγινε στο 50ο λεπτό (κοντινό δυνατό σουτ και απόκρουση του τερματοφύλακα Χανιώτη) και η δεύτερη στο 84ο λεπτό (αποτυχία να πλασάρει σε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα, μιας και υπήρξε την ύστατη στιγμή παρέμβαση του Μεταλινού).

Μεγάλη ευκαιρία έχασαν και οι φιλοξενούμενοι στο 90ο λεπτό, με τον Νταουντάι (πλάσαρε άουτ από επίκαιρη θέση για γκολ).

Οι Κορίνθιοι, κατά τη διάρκεια του αγώνα, ζήτησαν και τρεις (3) φορές πέναλτι (2 στο α μέρος και μία στην επανάληψη), χωρίς ωστόσο, ο διαιτητής να συμμεριστεί τις διαμαρτυρίες.

Οι Άγιοι Ανάργυροι του Ισίδωρου Σταυριανού, είχαν-κατά μεγάλα χρονικά διαστήματα-την κατοχή της μπάλας, όμως, δεν μπόρεσαν να κάνουν ευκαιρίες, αφού όλη η Κόρινθος, αμύνθηκε, μαζικά, σωστά και έξυπνα, αποφεύγοντας λάθη και επιπολαιότητες.

Ο ΠΑΣ, έφτασε τους 12 βαθμούς (3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες), ενώ οι ποιοτικοί Άγιοι Ανάργυροι, έχουν 18 βαθμούς ( 4 νίκες, 6 ισοπαλίες και 1 μόλις ήττα).

Διαιτητής της αναμέτρησης που είδαν γύρω στα 150 άτομα, ήταν ο Σπύρος Λιάρος (Λακωνίας).

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Γ. Βασιλόπουλος)

Ντουντούμης, Παπανικολάου, Καραγιάννης, Λαμπρόπουλος, Βελέτζας, Δόσης (λ.τρ. 70ο Φούρναρης), Ροσιάν (92ο Ντόκο), Σιδέρης, Μαναριώτης, Τορεζάνι, Ιορδανίδης.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Ισιδ. Σταυριανός)

Χανιώτης, Οικονόμου (60ο Κοντιζάς), Μανδύλης, Μεταλινός, Χρόνης (λ. τρ. 85ο Κουμπαρούλης ), Μαρτίνος, Τουλουβασίλης (54ο Κανελλόπουλος), Γκεμίσης, Κολλάς (65ο Δωροβίνης), Καζβιρόπουλος, Νταουντάι.




ΠΗΓΗ:ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad