ΑΡΩΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ : Με απευθείας ανάθεση οι προμήθειες εκλογικού υλικού - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

ΑΡΩΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ : Με απευθείας ανάθεση οι προμήθειες εκλογικού υλικού


Εντονες αντιδράσεις προκάλεσε η πρωτοβουλία του υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση να φέρει προς ψήφιση στην Βουλή τροπολογία για απευθείας ανάθεση των προμηθειών εκλογικού υλικού.

Βουλευτές της αντιπολίτευσης κατηγορούν τον Αλέξη Χαρίτση ότι πίσω από την κίνηση αυτή υποκρύπτονται σχέδια για εκλογικό αιφνιδιασμό, ενώ επισημαίνουν ότι και τα κονδύλια που θα διατεθούν με απευθείας ανάθεση και χωρίς διαγωνισμό είναι μεγάλα.


Μάλιστα βουλευτές όπως οι Κ. Σκρέκας της ΝΔ, ο Θ. Θεοχαρόπουλος του ΚΙΝΑΛ και του Ποταμιού Γ. Αμυράς, ζήτησαν εξηγήσεις από τον κ. Χαρίτση, για ποιο λόγο φέρνει αυτή την τροπολογία, η οποία θα ψηφιστεί σήμερα με κατεπείγον νομοσχέδιο, από την στιγμή που υπάρχει άφθονος χρόνος μέχρι τις βουλευτικές εκλογές.

Την κατηγορηματική διαβεβαίωση πως η τροπολογία με την οποία γίνονται με απευθείας ανάθεση όλες οι προμήθειες που είναι σχετικές με εκλογικό υλικό (από σφραγίδες, μηχανήματα, είδη γραφικής ύλης κλπ) μέχρι υπηρεσίες (μεταφορά εκλογικού υλικού κλπ) δεν υποκρύπτει πρόωρες εκλογές, έδωσε ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης  Χαρίτσης.

"Ως υπουργείο θέλουμε να είμαστε έτοιμοι, δεν θέλουμε να υπάρξει καμία εμπλοκή στην διαδικασία" τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών. "Οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2019 όπως έχουμε πει και δεν υπάρχει καμία απολύτως σκοπιμότητα".


Πηγή:iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad