Έναρξη νέας προπονητικής περιόδου από τον Α.Γ.Σ. Άπις Ζευγολατιού για Ρυθμική και Παγκράτιο – M.M.A. - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Έναρξη νέας προπονητικής περιόδου από τον Α.Γ.Σ. Άπις Ζευγολατιού για Ρυθμική και Παγκράτιο – M.M.A.


Γνωρίστε την Ρυθμική Γυμναστική και τα μυστικά του Παγκρατίου-mma με τον Άπι, τον πολυνίκη και ιστορικό σύλλογο, o oποίος γεννά αθλητές και πλάθει πρωταθλητές!

Ο Α.Γ.Σ. 'Aπις, συνεχίζοντας με την ίδια φιλοσοφία ως προς τον αθλητισμό, ανακοινώνει την έναρξη νέας προπονητικής περιόδου για αγόρια, κορίτσια, άντρες και γυναίκες και όποιον θέλει να μυηθεί στον Αθλητισμό με ομαδικό πνεύμα και εφαρμογή των αρχών του ευ αγωνίζεσθαι.

Η μακρόχρονη εμπειρία και η αγάπη μας προς τον αθλητισμό, εγγυώνται την σωστή πορεία υπό την καθοδήγηση των προπονητών: για μεν τη Ρυθμική Γυμναστική της Πέννυς Καρβουντζή (καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στη Ρυθμική Γυμναστική), ενώ για το Παγκράτιο-mma του Βασίλη Μανουσιάδη (πτυχιούχου Κινησιολογίας / Φυσικής Αγωγής και Εγκληματολογίας του πανεπιστημίου York του Τορόντο).

Απευθυνόμαστε στους γονείς και τη νεολαία της Βόχας, της Κορίνθου και των γειτονικών περιοχών, για να τους υπενθυμίσουμε ότι η καλλιέργεια του σώματος μπορεί να αποδώσει καλλιέργεια του πνεύματος.
Ο Α.Γ.Σ. Άπις ιδρύθηκε το 1995 με στόχο την καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας και του αθλητικού ιδεώδους, τα οποία αποτελούν εφόδια για το μέλλον των παιδιών μας.
Παράλληλα, μέλημά μας είναι να περνάει ευχάριστα ο χρόνος των παιδιών και των εφήβων, να μαθαίνουν μέσα από την άθληση, να κοινωνικοποιούνται και να λειτουργούν ως ομάδα. Ο αθλητισμός είναι στάση ζωής!

Έναρξη προπονήσεων: Τετάρτη 8 - 1 -  2019
Εγγραφές και Πληροφορίες: 27410-54323 και 6940-813100.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad