Στο Μαίναλο το 2ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Snow Volley!!! - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Στο Μαίναλο το 2ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Snow Volley!!!


Την διοργάνωση του 2ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Snow Volley 2019 ανακοίνωσε Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Θα πραγματοποιηθεί στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου το διάστημα 9-10 Φεβρουαρίου, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Τρίπολης και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Η διοργάνωση θα αναδείξει τους πρωταθλητές Ελλάδος για το 2019.

Να αναφέρουμε ότι θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στους κανονισμούς, όπως έχει ανακοινώσει η Παγκόσμια Ομοσπονδία (FIVB), μετά την προσθήκη του Snow Volleyball στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, οι οποίοι θα εφαρμοστούν για πρώτη φορά στο 2ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Οι ομάδες πλέον θα αποτελούνται από 3 αθλητές (3Χ3) με δικαίωμα και 4ου αναπληρωματικού στην σύνθεση της. Η επαφή στο μπλοκ δεν θα μετράει πλέον ως πρώτη μπαλιά, ενώ όλα τα σετ θα είναι στους 15 πόντους.

Μέσα στον Ιανουάριο θα εκδοθούν η αγωνιστική προκήρυξη, οι κανονισμοί του αθλήματος στα ελληνικά, καθώς και οι χορηγοί του Πρωταθλήματος και όλες οι χρηστικές πληροφορίες για τις ενδιαφερόμενες ομάδες.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: www.volleyball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad