Το κολάν που επανέρχεται από τη δεκαετία του ’80 - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Το κολάν που επανέρχεται από τη δεκαετία του ’80


Η μόδα κάνει κύκλους και πράγματα που ήταν κάποτε εκτός μόδας, επιστρέφουν ως νέα τάση και πάλι. Συγκεκριμένα τη δεκαετία του ’80 υπήρχε το κολάν “stirrup” – ένα στυλ που αρχικά χρησιμοποιήθηκε για τις ιπποδρομίες, στο οποίοι μια ελαστική ζώνη ασφαλίζει το κάτω μέρος του ποδιού για να κρατήσει το παντελόνι στη θέση του. Eρχόταν σε ριγέ, σε λαμπερά παστέλ χρώματα, ακόμα και σε μεταλλιζέ. Το κομμάτι έφυγε από τη μόδα όταν ήρθε η μινιμαλιστική δεκαετία του 1990, η Βικτόρια Μπέκαμ όμως τώρα το επαναφέρει με έναν τρόπο που μοιάζει εντελώς φρέσκος.




Splash News

Η βρετανή σχεδιάστρια εμφανίστηκε πρόσφατα στη Νέα Υόρκη φορώντας ένα μαύρο stirrup κολάν που αγκάλιαζε κομψά τις μαύρες στιλέτο sock boots της. To συνδύασε με ένα επίσης μαύρο σακάκι τονισμένο στη μέση με μια ζώνη, υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου και μια cross-body δερμάτινη τσάντα.



Splash News


Η Μπέκαμ έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι τολμάει να πειραματίζεται στη μόδα: Φόρεσε πρώτη την culotte σιλουέτα στα παντελόνια και τώρα προβλέπουμε ότι είναι μόνο θέμα χρόνου μέχρι και τα stirrup leggings γίνουν και πάλι δημοφιλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad