Φωτογραφία – μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες, από τους «Σαμαρικούς» της ΝΔ - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Φωτογραφία – μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες, από τους «Σαμαρικούς» της ΝΔ


Τυχαία η κίνηση;

Θεωρητικά είναι μία φωτογραφία που ανέβασε ένας εκ των πιο ένθερμων οπαδών του Αντώνη Σαμαρά εντός Νέας Δημοκρατίας. Οι συμβολισμοί ωστόσο που πιθανότατα κρύβει η φωτογραφία του Μάκη Βορίδη μετά την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού στην Ολομέλεια της Βουλής πηγαίνουν πολύ πιο βαθιά από αυτό που φαίνεται.

Στη φωτογραφία που ανέβασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απεικονίζεται ο ίδιος με τον Αντώνη Σαμαρά και αρκετούς από τους βουλευτές του κόμματος που ανήκουν στην πιο δεξιά πτέρυγά του, όπως οι Άδωνις Γεωργιάδης και Δημήτρης Σταμάτης, καθώς και οι «δελφίνοι» του πρώην πρωθυπουργού, Νότης Μηταράκης, Κωνσταντίνος Καραγκούνης και Ανδρέας Κατσανιώτης.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι ο Μάκης Βορίδης δεν έχει πράξει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν (να δημοσιεύσει φωτογραφία με νυν ή πρώην πρόεδρο της ΝΔ, μετά από ομιλία του), πολλώ δε μάλλον ανήμερα της σπανιότατης παρέμβασης Καραμανλή στον δημόσιο λόγο.

Έχει γίνει σαφές βέβαια σε πολλές περιστάσεις στο παρελθόν ότι η «σχολή Σαμαρά» όχι μόνο δεν έχει εκλείψει στη ΝΔ με την αποχώρηση του πρώην πρωθυπουργού από την προεδρία του κόμματος, αλλά παραμένει κραταιή μέσω των εκπροσώπων του, δύο από τους οποίους είναι οι πρώην βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν μία τέτοια κίνηση να μην αφήνει υπόνοιες για το μήνυμα που θέλει να στείλει η «σαμαρική» πτέρυγα τόσο στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και στους «καραμανλικούς» της ΝΔ, ειδικά σε μία τόσο κρίσιμη περίσταση, όπως η σημερινή.


ΠΗΓΗ:altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad