Αποκαθίστανται τα προβλήματα από την κακοκαιρία στη Πελοπόννησο - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Αποκαθίστανται τα προβλήματα από την κακοκαιρία στη Πελοπόννησο


Αντιμετωπίζονται σταδιακά τα προβλήματα που άφησε πίσω του το πρώτο κύμα κακοκαιρίας που ξεκίνησε τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς, σε ορεινές περιοχές της Αρκαδίας και της Κορινθίας.

Στην Αρκαδία το κύμα έπληξε κυρίως τον οδικό άξονα του Πάρνωνα με αποτέλεσμα να αποκλειστούν και να μείνουν χωρίς ηλεκτροδότηση 15 χωριά.


Από νωρίς το πρωί καταβάλλονται προσπάθειες να αποκατασταθούν και οι μεμονωμένες περιπτώσεις σπιτιών που βρίσκονται σε οικισμούς και παραμένουν στο σκοτάδι.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ και εργολάβοι από Σπάρτη και Πύργο εργάζονται συντονισμένα προκειμένου να δώσουν ρεύμα.
Στην Κορινθία αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα ηλεκτροδότησης που είχαν βυθίσει στο σκοτάδι χωριά και οικισμούς του Φενεού και της Γκούρας.

Με ανακοίνωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Πελοπίδας Καλλίρης είχε απευθύνει έκκληση στη Δ.Ε.Η. να ενισχύσει με τους μηχανισμούς και τα κλιμάκιά της στην περιοχή του Φενεού που είναι χωρίς ρεύμα.

Με προβλήματα εξακολουθούν να κινούνται τα οχήματα στους δρόμους της ορεινής Κορινθίας , αφού με δυσχέρεια και μόνo με αντιολισθητικές αλυσίδες κινούνται από 14ο χλμ και άνω Επ.Οδ.Ξυλοκάστρου- Τρικάλων και από 1ο χλμ και άνω Επ.Οδ.Τρικάλων-Καρυάς.
Στην Αρκαδία έχει διακοπεί η κίνηση στην Επ.Οδ. Τριπολέως- Καστρίου- Βουρβούρων- Αγίου Πέτρου- Άστρους από το 20ο χλμ έως το 52,5ο χλμ και στην Επ.Οδό Ελάτης- Χρυσοβιτσίου-Στεμνίτσας (οδικό δίκτυο Μαινάλου).


ΠΗΓΗ:ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad