Το χρίσμα στο νάρθηκα, τα μυαλά στο μίξερ και η ΝΔ σε παράνοια. | Στο τέλος θα πέσει το γέλιο της αρκούδας - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Το χρίσμα στο νάρθηκα, τα μυαλά στο μίξερ και η ΝΔ σε παράνοια. | Στο τέλος θα πέσει το γέλιο της αρκούδας



Ο Δήμος Κορινθίων για τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και ο νομός γενικότερα έχουν γίνει η μεγαλύτερη πανελλαδική επιθεώρηση που μόνο στο "Δελφινάριο" μπορεί να σταθεί. Και βέβαια το "δελφινάριο" δεν γράφεται τυχαία.

Από τη μια πλευρά, λόγω Μάρκου Σεφερλή, γιατί είναι ένας από τους τελευταίους χώρους στην Ελλάδα που μπορεί κάποιος να πάει και να γελάσει χωρίς να σκοτίσει το κεφάλι του, με σενάριο. Για όλα τα υπόλοιπα φροντίζει η καθημερινότητα, πηγαία, με αυτοσχεδιασμούς ξεπερνώντας κάθε σεναριογράφο.

Από την άλλη πλευρά, λόγω δελφίνων, γιατί στη μικρογραφία της Κορινθίας ξερνιέται τελευταία όλη η παθογένεια της ΝΔ, όλο το στίφος των προβλημάτων που έχουν κάνει αυτό το κόμμα να μοιάζει με αποκεφαλισμένο κοτόπουλο που κουτουλάει από τοίχο σε τοίχο μέσα στο κοτέτσι πιτσιλώντας ακανόνιστα προς κάθε κατεύθυνση.

Και παράλληλα με όσα συμβαίνουν, έχουμε ένα αποσβολωμένο και θολωμένο σύνολο "αναλυτών" που προσπαθούν να ερμηνεύσουν τα όσα γίνονται κατά παραγγελία. Αυτοί υποστηρίζουν ότι οι αναλύσεις δεν έχουν καμία αξία αλλά ταυτόχρονα θεωρούν ότι οι αναλύσεις που κάνουν οι ίδιοι είναι οι μόνες ορθές που πρέπει να διαβάσει ο κόσμος.

Και κάπως έτσι βλέπουν χαλιά στους δεύτερους γύρους, κιλίμια, μοκέτες και κραδαίνουν χαϊμαλιά μπας και τους πιστέψουν οι ... Μάου-Μάου, γιατί προφανώς έτσι αξιολογούν τους πολίτες που μπαίνουν στον κόπο να τους διαβάσουν. Η εικόνα επίσης παραπέμπει στο απομουρλαμένο, αποκεφαλισμένο κοτόπουλο που χτυπιέται πέρα δώθε.

Γιατί βρε καλέ μου άνθρωπε, πως γίνεται να λες ότι οι αναλύσεις δεν έχουν καμία αξία και ακριβώς από κάτω ΑΝΑΛΥΕΙΣ εσύ αυτά που εσύ νομίζεις ότι έγιναν με τον τρόπο που ΕΣΥ θέλεις να τα ερμηνεύσει ο κόσμος. Μπλέξιμο ... Τρικυμία εν κρανίω ...


(Μουρούτσε ακούς ;)


Υπάρχουν και εκείνοι που λένε ότι δεν διαταράχθηκε τίποτα από τα όσα είπε ο Βορίδης στην κοπή της πίτας, παριστάνοντας αυτό το σουβενίρ με τις τρεις μαϊμούδες που η μια κρατάει τα μάτια της, η άλλη τα αυτιά της και η άλλη το στόμα της ! Μπα ; Τι λέτε ; Τα ίδια είπαν δηλαδή Βορίδης και Γεωργιάδης ;






Υπάρχουν και οι άλλοι που έφτιαξαν μάλλον το καλύτερο σενάριο #senario το οποίο λέει : Ελάτε τώρα, μην ασχολείστε, μιλημένος ήταν ο Βορίδης να μην πει τίποτα για χρίσμα, να το φέρει το πράγμα γλυκά στο 1 2 X και στο τέλος να κερδίζει τη μπάνκα ο όποιος εντολέας τους.

Κάποιοι από αυτούς διέρρευσαν μάλιστα ότι κατόπιν ο Βορίδης - λέει - βρέθηκε ιδιωτικώς με τον ένα υποψήφιο για να του πει ... στ' αυτί. Ναι ε ; Τι μας λέτε τώρα ... Τόσο "στημένος" ο Βορίδης ο τσεκουράτος ; Θεατράκι δηλαδή για το ακροατήριο ή σε κάθε ακροατήριο αλλάζει η μπομπίνα ;


Και η Μισέλ ; Και η Μισέλ που ήρθε να μας πει ότι και εκείνη ακολουθώντας το κληρονομικό αίσχος των τελευταίων ετών στην ελληνική πολιτική σκηνή, θέλει και εκείνη να δει το δικό της Χρηστάκη βουλευτή, και εκείνη στημένη ;


Το αστείο στη ΝΔ έχει γίνει κακόγουστο. Αυτοί έχουν φτάσει να θέλουν να κάνουν τα παιδιά τους βουλευτές από το σπέρμα πλέον. Όπου και αν σκάσει αυτό. Δεν βαριέσαι μαντάμ, δηλαδή, και που τά 'πιαμε, βουλευτές να γίνουν ε ; Στην υγειά σας ρε ισοευκαιριστές !


Ευτυχώς μερικοί αναλυτές - δημοσιογράφοι κρατούν ακόμα στάση αξιοπρεπή όσο και αν η ΝΔ ολισθαίνει στη χυδαιότητα, την αμετροέπεια και το βιασμό της λογικής.


Γιατί λέει ... "το κόμμα για το μόνο που το νοιάζει είναι να υπάρχει Νεοδημοκράτης δήμαρχος". Μπα ; Το μόνο που το νοιάζει ; Και αν το νοιάζει γιατί τα έκανε σκατά ; Και αν το νοιάζει τώρα, γιατί δεν το ένοιαζε και το 2014 και να μάζευε όσες και όσους το έπαιζαν τρίφωνο, πεντάφωνο ή μέχρι χορωδία του Χαρίτωνα ; Και πότε το ένοιαξε ; Πριν 3 χρόνια, πριν 2 χρόνια, πριν 6 μήνες, πριν 2 μήνες, προχτές ; Και μήπως θα ξυπνήσει αύριο ο επόμενος κόπτης πίτας ή ο επόμενος προσκεκλημένος και θα δώσει μια άλλη διάσταση στην αηδία του χρίσματος ;


Και εδώ που τα λέμε, στη δήλωση "το κόμμα για το μόνο που το νοιάζει είναι να υπάρχει Νεοδημοκράτης δήμαρχος", μάλλον οι 9 στους 10 πολίτες απαντούν με την ίδια φράση, κάνοντας τη χαρακτηριστική γνωστή κίνηση μετακινώντας παράλληλα και σε έκταση και τα δύο χέρια από πάνω προς τα κάτω, με φόρα.


Για να μην τα πολυλέμε. Χρίσμα από τη ΝΔ επίσημο δεν υπήρξε ποτέ. Και αυτό το χρίσμα που κάποιοι - αποδείχτηκε πλέον - ότι κατασκεύασαν, χτες μπήκε σε νάρθηκα με απόλυτο τρόπο.

Όπως το είπε ο Βορίδης. Είναι θέμα - είπε - προτεραιοτήτων και ιεράρχησης. Σα να λέει, εμείς τα κάναμε λίγο ψιλοδυσεντερικά αλλά τελικά θέλουμε Νεοδημοκράτη δήμαρχο.

Και ποιος μας λέει τώρα ας πούμε ότι και ο Πιέτρης δεν δηλώνει αύριο (που δηλώνει) Νεοδημοκράτης ; Αδελφό στο μητρώο έχει, δεν έχει δικαίωμα να λέει ότι είναι Νεοδημοκράτης ; Και ο Πνευματικός ακόμα, ποιος τον εμποδίζει αύριο να δηλώσει φουλ Νεοδημοκράτης ; Εδώ έχει βγει σε κανάλι και έχει πει ότι τον στήριζε ο Καρατζαφέρης και ο Βελόπουλος, θα κωλώσει να πει κάτι τέτοιο ;

Και να ρωτήσουμε και κάτι άλλο εδώ. Δηλαδή έχουν περάσει τους υποψηφίους των συνδυασμών από τεστ νεοδημοκρατόμετρου ; Και βγήκαν όλοι θετικοί από τους συνδυασμούς ; Και με τους ψηφοφόρους τι γίνεται ; Φτάνουν ;


Και τώρα λέμε, ΑΝ, ΑΝ λέμε δεν υπάρξει Νεοδημοκράτης Δήμαρχος, όπως δεν έχει υπάρξει εδώ και καμιά 15αριά χρόνια, τι κάνουμε Μάκη μου ; Λέμε, ΑΝ. Γιατί έτσι όπως τα κάνατε και το μαγαζί μοιάζει με την παράγκα του Καραγκιόζη, παράγκα κανονική με τόσους "στημένους", τι θα κάνουμε Μάκη μου ; Θα ακούσουμε τίποτα του τύπου "ο Άδωνις και το Αιγάλεω να κερδάνε και όλοι οι άλλοι να πάνε να γα....ούν" ;


Τίποτα από τα παραπάνω δεν αντέχει στη λογική. Απόλυτη παράνοια. Και το τρομερό είναι ότι όλοι την παράνοια την εκφράζουν και με μοναδικό τρόπο ! Να κραυγές και ουρλιαχτά ο Άδωνις, να στόμφο και "σ" σφυριχτό ο Μάκης.

Τα μυαλά στο μίξερ δικέ μου και οι Μέιντεν στη διαπασών να σκούζουν το Νάμπερ οφ δε Μπιστ.





Όλα αυτά γύρω γύρω τα ακούνε και τα παρακολουθούν καμιά διακοσαριά πέρα δώθε με 50 από αυτούς να είναι διαφορετικοί ανάλογα με την εκδήλωση και αν κρατάνε μούτρα στους άλλους 50. Και εκείνοι οι 25 του 2014 ακόμα αναζητούνται και γελάνε βλέποντας όλα αυτά. Χαβαλέ κάνουν και θα τον ξανακάνουν. Γράφτε το.


Η κοινωνία απούσα. Ή μάλλον αδιάφορη. Και όσο πάει γίνεται και πιο αηδιασμένη. Γιατί όλο αυτό οδηγεί μόνο σε αφαίρεση ή διαίρεση. Σε πρόσθεση και πολλαπλασιασμό με καμία δύναμη. Αλλά μάλλον η ΝΔ το έχει λύσει το πρόβλημα ... Αντί για ψήφους, μάλλον προσδοκά ότι θα μετράει δάχτυλα. Σε πεντάδες.


Αυτά για ένα πρώτο πιάτο.


Από αύριο τα υπόλοιπα και έχουμε πολλά ... Πολλά παρασκήνια και δικές μας αποκλειστικές πληροφορίες που έχουμε για το τι έκανε ο Βορίδης και μετά τη συνάντηση με τον ένα υποψήφιο που δεν πήγε στην κοπή της λουκανικόπιτας.


Εμ εδώ σας θέλουμε τώρα να δούμε τι ρεπορτάζ κάνετε. Ξέρετε τι έκανε μετά ο Μάκης και από τη συνάντηση με τον υποψήφιο ;


Εμείς ξέρουμε. Και θα το αποκαλύψουμε σιγά σιγά ... Βασανιστικά ...



Diogenis-press


ΚΡΖ



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad