ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ | Μαύρα σύννεφα στο Μοσχάτο για την Περιφέρεια | "Θα πέσουν κεφάλια" η φράση που ακούστηκε - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ | Μαύρα σύννεφα στο Μοσχάτο για την Περιφέρεια | "Θα πέσουν κεφάλια" η φράση που ακούστηκε




ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Diogenis-press


Το τηλεφώνημα που σας μεταφέραμε σήμερα το πρωί και έγινε από το Μοσχάτο και τα κεντρικά της ΝΔ σε ΚΟΡΥΦΑΙΟ Μητσοτακικό του Δήμου Κορινθίων είχε τελικά και ... ουρά.


Οι πληροφορίες που λάβαμε ήρθαν να προστεθούν ως συνέχεια στα πρώτα κομμάτια του τηλεφωνήματος που έφτασαν ως αξιόπιστες δημοσιογραφικές πληροφορίες.


Η συζήτηση που έγινε σε πολύ έντονο ύφος περιελάμβανε και το Νομό συνολικά και ειδικότερα το τι συμβαίνει με τις εκλογές για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.


Το πρόσωπο που βρισκόταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής από τα κεντρικά της ΝΔ έλεγε χαρακτηριστικά ότι εδώ και δύο μήνες οι πληροφορίες που έφταναν αρμοδίως από την Κορινθία μιλούσαν για άνετο πέρασμα του Νίκα. Σε τέτοιο βαθμό που εκείνος που αρμοδίως ενημέρωνε για την Κορινθία ισχυριζόταν ότι δεν χρειαζόταν καν ο Νίκας να μπει στη διαδικασία να σχηματοποιήσει ένα ισορροπημένο και δυνατό ψηφοδέλτιο.


Κατά έναν περίεργο τρόπο οι υπεύθυνοι στο Μοσχάτο είχαν επαναπαυθεί από τις πληροφορίες του αρμοδίου και σιγά σιγά αρχίζουν να βλέπουν τι πραγματικά γίνεται.


Τα τηλέφωνα πέφτουν βροχή τελευταία από τους έμπιστους του Μητσοτάκη προς τους παραδοσιακούς Μητσοτακικούς του Νομού Κορινθίας και η εικόνα που λαμβάνουν είναι τελείως διαφορετική από αυτή που μάθαιναν.


Μάλιστα ένας από αυτούς, ίσως ο παλαιότερος εν ζωή Μητσοτακικός στο Νομό δεν δίστασε να απαντήσει στο τηλεφώνημα "Αφού τους δικούς μας τους διαγράψατε ρε ηλίθιοι." και έκλεισε το τηλέφωνο.



Όσο περνάνε οι μέρες οι έμπιστοι του Μητσοτάκη στα κεντρικά της ΝΔ αρχίζουν και σχηματίζουν την εικόνα και δεν αποκλείεται να λάβουν έστω και στο τέλος αποφασιστικά μέτρα.


Οι πληροφορίες μας λένε ότι αφενός έχουν ήδη πιεστεί αφόρητα 2-3 πολύ γνωστά ονόματα της ΝΔ στην Κορινθία που μέχρι τώρα ακούγονταν για το ψηφοδέλτιο των βουλευτικών εκλογών.


Τα ονόματα αυτά πολύ σωστά διαπραγματεύονται και έχουν υποδείξει συγκεκριμένο πρόσωπο ως άμεσο υπεύθυνο λέγοντας ότι ήταν δική του δουλειά να δίνει την πραγματική εικόνα στην Πειραιώς. Η απάντηση που παίρνουν είναι ότι "Θα πέσουν κεφάλια" και βρίσκονται πολύ κοντά στο να εξασφαλίσουν τις εγγυήσεις που ζητούν.



Είναι πολύ πιθανό το άμεσα επόμενο διάστημα να δούμε αυτά τα ονόματα να ανακοινώνονται και παράλληλα να αρχίζουν οι προβληματισμοί για άλλους που μέχρι σήμερα πίστευαν ότι τα είχαν τακτοποιήσει όλα καλά και όλα ωραία.


Τα μαύρα σύννεφα όμως πυκνώνουν επικίνδυνα και τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά. Αν κρίνουμε από αυτούς που αναζητούνται τηλεφωνικώς για αξιόπιστες πληροφορίες, μάλλον έχει ανασυρθεί η παλιά ατζέντα του Ψηλού στην Κορινθία. Έτσι εξηγείται γιατί μια κυρία τελευταία τη βλέπουμε πολύ φουρτουνιασμένη και προβληματισμένη σε διάφορες φωτογραφίες ...


Θα επανέλθουμε.



Diogenis-press ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad