Άρχισαν οι φάπες στον Άδωνι | Αργά ξύπνησε ο Μητσοτάκης | Μπάχαλο η ΝΔ από τις παρεμβάσεις Άδωνι - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Άρχισαν οι φάπες στον Άδωνι | Αργά ξύπνησε ο Μητσοτάκης | Μπάχαλο η ΝΔ από τις παρεμβάσεις Άδωνι




Όπως πολύ νωρίς σας είχαμε ενημερώσει ότι η ΝΔ πλέον βράζει με τον Άδωνι Γεωργιάδη και η πληγή έχει ανοίξει επικίνδυνα. Για να ακριβολογούμε, έχει κακοφορμίσει.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Δημοκρατίας" είναι το δεύτερο μέσα σε περίπου δύο εβδομάδες που ευθέως αναφέρεται στο ζήτημα.

Οι πληροφορίες προς τα κεντρικά της ΝΔ ρέουν καθημερινά καθώς σχεδόν σε ολόκληρη την Ελλάδα ο Άδωνις φέρεται να έχει βάλει το χεράκι του και να τα έχει κάνει μπάχαλο.

Από τις πρώτες περιοχές ήταν η Κόρινθος την οποία στην αρχή δεν την είχαν πάρει στα πολύ σοβαρά στο Μοσχάτο.

Τις τελευταίες μέρες όμως και καθώς οι φωνές πληθαίνουν από όλη την Ελλάδα, όλες οι υποθέσεις έχουν ξανανοίξει.


ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ Μητσοτακικός μάλιστα της Κορίνθου, μόλις πριν από λίγες ημέρες δέχθηκε τηλεφώνημα και του ζητήθηκε η γνώμη του για τα όσα γίνονται στο Δήμο Κορινθίων. Το Μοσχάτο του ανέφερε ότι έχουν καταφθάσει όλα τα βίντεο και οι δηλώσεις ενώ πλήθος πολιτών καλεί στα κεντρικά της ΝΔ καθημερινά με ... άγριες διαθέσεις.


Οι απαντήσεις που δίνει η Πειραιώς είναι από "έχουν γνώση οι φύλακες", "ισχύουν τα όσα έχει πει ο Πρόεδρος" μέχρι το "σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις".


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να έχει αντιληφθεί τα όσα έχουν γίνει αλλά μάλλον είναι ήδη αργά.


Ο Άδωνις έχει ήδη δημιουργήσει σε μια σειρά στελεχών μεγάλες προσδοκίες ενώ δεν είναι λίγοι και λίγες και εκείνοι και εκείνες που τους έχει υποσχεθεί βέβαιη συμμετοχή στα βουλευτικά ψηφοδέλτια.


Αν σκεφτεί κανείς ότι δύο φορές έχουν αναβληθεί οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη για τα ψηφοδέλτια, μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι γίνεται του Κουτρούλη ο γάμος.


Έμπειροι νεοδημοκράτες λένε ότι η σπίθα έχει μπει και οι διάφοροι παράγοντες βρίσκονται με το δάχτυλο στη σκανδάλη. Αν μείνουν έξω από τα ψηφοδέλτια πολλοί και πολλές από το "μπλοκάκι" Γεωργιάδη - Σαμαρά, είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν εξελίξεις που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε απόσχιση.


Ο Μητσοτάκης το ξέρει αυτό και κοιτάει να πάει τις ανακοινώσεις όσο πιο πίσω γίνεται.


Για τις δημοτικές εκλογές τα πράγματα είναι ακόμα πιο επικίνδυνα.


Ο Μητσοτάκης ξέρει ότι αν δοθεί παράταση των θητειών των Δημάρχων και οι δημοτικές εκλογές πάνε μετά το καλοκαίρι, είναι πολύ πιθανό να βρει στις κάλπες των εθνικών εκλογών τα αποτελέσματα των όσων έχουν συμβεί.


Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή γιατί αργά κατάλαβε ο Μητσοτάκης τι γίνεται.


Σε τέτοιες περιπτώσεις ο καλύτερος χειρισμός είναι να κλείσουν άμεσα οι πληγές και να καθαριστούν ακόμα και αν αυτό είναι πολύ οδυνηρό και επίπονο.


Δεν φαίνεται να υπάρχει άλλη λύση.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad