Ο καλός Νεοδημοκράτης Άδωνης ο χρισματοδότης | Γιατί άραγε βιάζεται τόσο πολύ ο μουσαφίρης ; - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Ο καλός Νεοδημοκράτης Άδωνης ο χρισματοδότης | Γιατί άραγε βιάζεται τόσο πολύ ο μουσαφίρης ;




Ανοιχτά πλέον καταγράφεται ο περίεργος ρόλος του Άδωνη Γεωργιάδη στον πανελλαδικό Τύπο.

Μετά το περιστατικό με το Νίκο Δένδια που έχει πολύ περισσότερο βάθος από αυτό που αφέθηκε να διαρρεύσει στα ΜΜΕ, ο Άδωνης Γεωργιάδης έστησε "αρχηγική" φιέστα στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Σπύρος Λούης» όπου σε ρόλο οργανωτικού ανιματέρ ήταν ποιος άλλος, ο Αντώνης Σαμαράς.

Ακόμα και οι πιο αδαείς κατάλαβαν ότι η εκδήλωση του Γεωργιάδη δεν είχε καμία σχέση με μια καθιερωμένη κοπή πίτας αλλά ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα αρχηγικής φιλοδοξίας και μάλιστα λίγους μήνες πριν τις εκλογές.


Αποκλειστικές πληροφορίες μας από την Αθήνα από πολύ υψηλά κομματικά κλιμάκια της ΝΔ λένε ότι η εξόφθαλμη τακτική του Γεωργιάδη προβληματίζει ήδη την ηγεσία του κόμματος ενώ δεν είναι τυχαία η σιγή ασυρμάτου του δεύτερου Αντιπροέδρου Κωστή Χατζηδάκη.


Εν ενεργεία στέλεχος μάλιστα της ΝΔ στο Νομό Κορινθίας που συμμετείχε στην περίφημη συνέλευση που δήθεν προέκρινε υποψήφιο δήμαρχο για το Δήμο Κορινθίων επικοινώνησε πρόσφατα με τα κεντρικά του κόμματος για να αναφέρει ότι η εικόνα που ΕΓΓΡΑΦΩΣ μεταφέρθηκε στο κόμμα από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ δεν ήταν η πραγματική.

Κατέθεσε επωνύμως ότι προστέθηκαν ως γνώμες υπέρ ενός υποψηφίου ακόμα και εκείνες που εξέφρασαν τη θέση "ό,τι πει ο Πρόεδρος Κ. Μητσοτάκης" που ως γνωστόν μίλησε δημόσια για μη ύπαρξη χρίσματος σε περιπτώσεις που περισσότερα του ενός στελεχών διεκδικούν το ίδιο αξίωμα.


Η απάντηση του κόμματος ήταν αφοπλιστική. "Γνωρίζουμε πολύ καλά τι συμβαίνει, μείνετε στις θέσεις σας χωρίς ακρότητες, κρατήστε ισορροπίες και σύντομα θα παρθούν αποφασιστικά μέτρα. Δεν είσαστε οι μόνοι, τα ίδια έχουν γίνει και σε άλλα μέρη της Ελλάδας."

Όμως, κατά έναν περίεργο τρόπο, όπου στη χώρα έχουν προκύψει ανάλογα φαινόμενα, εμπλέκεται ο Άδωνης Γεωργιάδης και άνθρωποι που είτε τον υποστηρίζουν, είτε αποτελούν δεδηλωμένους πολιτικούς του φίλους.


Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες το επόμενο διάστημα στο χώρο της ΝΔ και τέτοιες που θα καταστήσουν επιτακτικό το ξεκαθάρισμα με όσους θυσιάζουν την ενότητα και τις βασικές ιδεολογικές γραμμές του κόμματος για χάρη των προσωπικών τους σχεδιασμών, τακτικισμών και ιδιοτελών τους συμφερόντων.


Για να επιχειρήσουμε και μια πρόβλεψη, αν δεν λυθούν σύντομα αυτά τα φαινόμενα, η ΝΔ είναι πιθανό να εμφανίσει ρήγματα μεγάλης κλίμακας που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν και σε πολυδιάσπαση.

Το πρόβλημα όμως δεν σταματά εκεί.

Δεν είναι λίγα τα στελέχη της ΝΔ που πλέον αντιλαμβάνονται ένα μεγάλο "άγχος" και μια άκρατη ανυπομονησία από την πλευρά του Άδωνη Γεωργιάδη που δεν έχει το πολιτικό τακτ ούτε καν να περιμένει το αποτέλεσμα των Εθνικών Εκλογών. Είναι προφανές ότι δημιουργεί ομάδες υποστηρικτών με στόχο να αναρριχηθεί ακόμα πιο ψηλά στην ιεραρχία ή να ενισχύσει ακόμα πιο πολύ την εσωκομματική του θέση. Και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, η επόμενη θέση που υπάρχει είναι αυτή του Αρχηγού της ΝΔ, δηλαδή η θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη !

Ακόμα και αυτό όμως δεν είναι κακό. Οι φιλοδοξίες είναι θεμιτές. Άλλωστε ο Γεωργιάδης ήταν υποψήφιος για αρχηγός της ΝΔ.

Το περίεργο είναι η βιασύνη.

Γιατί άραγε βιάζεται τόσο πολύ ο Γεωργιάδης ; Γιατί δείχνει σαν να τον "σπρώχνει" κάτι προς βιαστικές κινήσεις ; Ανησυχεί για κάτι ;


Η Αθήνα έχει πλήρη γνώση για όσα συνέβησαν στην Κόρινθο. Και δεν είναι τυχαίο ότι ο Μεϊμαράκης τήρησε τις αποστάσεις του. Η ομιλία του στην Κόρινθο δεν είχε καμία σχέση με αυτή του Γεωργιάδη. Αντίθετα, ο "μουσαφίρης" φάνηκε και αγχωμένος, και βιαστικός, και τελικά δίχασε αντί να ενώσει. Όμως αυτός φαίνεται ότι είναι ο δρόμος που έχει διαλέξει προκειμένου να φτιάξει τοπικές ομάδες "Adonistas" ...

Αλλά όπως μετέφερε και η Αθήνα στο στέλεχος που αναφέραμε προηγουμένως ... "έχουν γνώση οι φύλακες" ...

Και οι "φύλακες" στη ΝΔ είναι διαχρονικοί. Και συγκεκριμένοι.




Diogenis-press


ΚΡΖ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad