Και ο Γιάννης Τσιράογλου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την “Συμμαχία Πολιτών” - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Και ο Γιάννης Τσιράογλου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την “Συμμαχία Πολιτών”


Δυναμικά συμπληρώνει  ο Βασίλης Νανόπουλος το ψηφοδέλτιό του με αξιόλογους υποψήφιους που διαθέτουν όρεξη για δουλεία και διάθεση να φτιάξουν μία καλύτερη Κόρινθο.

Μέσα σε αυτά τα ονόματα είναι και ο Γιάννης Τσιράογλου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το Βασίλη Νανόπουλο, για ένα καλύτερο δήμο Κορινθίων για όλους. 


Ο Γιάννης γεννήθηκε στην Κόρινθο το 1964 από τον Ιάκωβο και την Θεοδώρα Τσιράογλου.
Είναι έγγαμος με την Μαργαρίτα Βασιλειάδου  και πατέρας τριών  παιδιών, της Θεοδώρας –Μαρίας  και Αικατερίνης τελειόφοιτες της Σχολής Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και του Ιακώβου, φοιτητή στη σχολή Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας .

Απόφοιτος Γενικού Λυκείου. Κατά την θητεία του στην Alpha Bank  από το 1987 μέχρι και το 2018 ταυτόχρονα με την εργασία του, συμμετείχε σε εκπαιδευτικά συνέδρια και σεμινάρια χρηματοοικονομικής    (HARVARD), που σχετίζονται με οικονομική διαχείριση, αξιοποίηση ανθρώπινου δυναμικού και επενδυτικά  προγράμματα.

Τα τελευταία 10 χρόνια  επιλέχτηκε και διατέλεσε ως Διευθυντής στα καταστήματα Αγ. Θεοδώρων, Λουτρακίου και Κορίνθου απ’  όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Δραστηριοποιήθηκε συνδικαλιστικά με τη ΔΑΚΕ της Alpha Bank από το 1987-2018 και υπήρξε ενεργό μέλος της ΟΤΟΕ από το 1990 έως και το 1995.

Απόγονος 3ης γενιάς Μικρασιατών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad