Τέρμα πια τα έως 24mbps στη σύνδεσή σου στο διαδίκτυο - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Τέρμα πια τα έως 24mbps στη σύνδεσή σου στο διαδίκτυο


Έξω βρέχει κι εσείς αποφασίζετε πως θέλετε να περάσετε το πρωινό σας χαζεύοντας από το παράθυρο και σερφάροντας στο διαδίκτυο. Φτιάχνετε τον καφέ σας, αράζετε στον καναπέ και είστε έτοιμοι. Μέχρι στιγμής, όλα καλά.

Ξαφνικά, όμως, το σήμα του ίντερνετ χάνεται. Για άλλη μία φορά καταριέστε θεούς και δαίμονες. Εκεί που πιστεύατε ότι θα περνούσατε ένα ήσυχο πρωινό, τα νεύρα σας είναι «τσατάλια». Και δεν είναι η πρώτη φορά. Το συγκεκριμένο πρόβλημα το συναντάτε κάθε φορά που ο άνεμος φυσά πάνω από κάποια μποφόρ ή κάθε φορά που έξω βρέχει έντονα ή μόλις απομακρυνθείτε λίγο παραπάνω από το router σας. Για πόσο ακόμη θα παραμένετε ουδέτεροι; Και καλά, αυτή τη φορά μπορεί να θέλατε απλώς να χαζέψετε για λίγο στο διαδίκτυο, αλλά όταν αυτό συμβαίνει ενώ έχετε έναν όγκο δουλειάς που πρέπει να βγει, τι γίνεται;


Αυτό που αναζητάτε δεν είναι απλά γρήγορη ταχύτητα στο internet αλλά και σταθερότητα. Μια εταιρεία που να μπορεί να σας εγγυηθεί σταθερή ταχύτητα 100 & 200 mbps με ελάχιστες διακυμάνσεις.

Κι αυτό κάνει η Wind με το Wind Fiber 100 & 200 mbps. Υπόσχεται νέα δεδομένα στο τρόπο που απολαμβάναμε το internet μέχρι σήμερα.

Οι υπερ-υψηλές ταχύτητες Wind Fiber είναι ήδη διαθέσιμες από το 2017 στην Καλαμάτα ενώ πρόσφατα μετά από περιοχές της Αττικής και οι κάτοικοι της Λάρισας έχουν αυτό το προνόμιο. Τόσο απλοί πολίτες όσο και επιχειρηματίες - μπορούν πλέον να βιώσουν μια νέα εμπειρία πλοήγησης στο internet με απεριόριστες δυνατότητες και με ultra -fast ταχύτητες, τεράστιο εύρος χωρητικότητας, υποστήριξη όλων των ειδών video streaming όπως 4K TV & VR, ποιοτικό και χωρίς κολλήματα online gaming αλλά και άμεσo uploading φωτογραφιών και videos στα Social Media.

Γιατί οι οπτικές ίνες όμως είναι καλύτερες από τις μέχρι τώρα τεχνολογίες ADSL2+ και VDSL;
Γιατί φυσικά «τρέχουν» πιο γρήγορα. Μιλάμε για πραγματικά γρήγορο internet. Αλλά είναι μόνο η ταχύτητα ικανή να επιφέρει την αλλαγή που επιζητάτε;


Όχι βέβαια. Χρειάζεται και σταθερότητα την οποία η Wind προσφέρει με το Wind Fiber. Κι αυτό γιατί η τεχνολογία οπτικών ινών δεν επηρεάζεται από την απόσταση του σπιτιού από το αστικό κέντρο, σε αντίθεση με τις μέχρι τώρα τεχνολογίες ADSL2+ και VDSL. Επίσης, λόγω του μικρότερου μήκους του χάλκινου καλωδίου ή ακόμα και την ολική απουσία του, επηρεάζεται πολύ λιγότερο από παράγοντες όπως η ποιότητα του καλωδίου, οι καιρικές συνθήκες και οι παρεμβολές.

Δηλαδή, είτε βρέχει είτε χιονίζει είτε έχει λιακάδα, η σύνδεσή σας στο internet θα είναι σταθερή και δεν πρόκειται να σας προδώσει.

Χρειάζεστε κι άλλες αποδείξεις για να πειστείτε ότι πρέπει να αποκτήσετε το Wind Fiber;



Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad