Προσπαθούν με «νύχια και με δόντια» να κρατήσουν τον Μπουντρούκα - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Προσπαθούν με «νύχια και με δόντια» να κρατήσουν τον Μπουντρούκα


Σίγουρα ο Γιάννης Μπουντρούκας κατά κοινή ομολογία είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και επιχειρηματίας, κι όχι πολιτικός, κάτι που πήγαν να εκμεταλλευτούν τα «πολιτικά κοράκια» του ΚΙΝΑΛ. Ο Γιάννης Μπουντρούκας που ήταν πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και πρόεδρος της Ένωσης Επιμελητηρίων Πελοποννήσου προσφέρθηκε οικειοθελώς προκειμένου να μπει μπροστά ως υποψήφιος Περιφερειάρχης και να κρατήσει ζωντανό το ΚΙΝΑΛ στην Πελοπόννησο, αλλά όπως φαίνεται επειδή δεν διαθέτει πολιτική εμπειρία, κάποιοι επαγγελματίες πολιτικοί πάνε με το ζόρι να τον ξεφτιλίσουν πολιτικά, παρά τις διαβεβαιώσεις που ο ίδιος και προσωπικά έχει λάβει από τη Φώφη Γεννηματά.

Σε μία απεγνωσμένη κίνηση χθες βράδυ στην Τρίπολη (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) υπήρξε συγκέντρωση υποψηφίων του συνδυασμού του, κι ενώ ήταν έτοιμος -σύμφωνα με πληροφορίες- να τα… βροντήξει και μάλιστα με πολύ… κρότο, με παρέμβαση της τελευταίας στιγμής από πολύ ψηλά κομματικά, τάζοντάς του «λαγούς με πετραχήλια», ανακάλεσε την απόφασή του και έδωσε διορία λίγων ημερών προκειμένου να δει πως θα κινηθούν εκείνοι που του «σκάβουν» τον πολιτικό λάκκο.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ακούστηκαν και τα ονόματα πρώην Υπουργών, αυτά των Ροβέρτου Σπυρόπουλου από την Αρκαδία και του Δημήτρη Κουσελά από τη Μεσσηνία, σε σχέση με τη στελέχωση του ψηφοδελτίου του. Ωστόσο στην Αργολίδα, τη Λακωνία αλλά και τη Μεσσηνία, παρά τις πιέσεις Γεννηματά και υψηλόβαθμων κομματικών στελεχών, κάποιοι συνεχίζουν να «σφυρίζουν» αδιάφορα.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστική -σύμφωνα με πληροφορίες- είναι η κουβέντα στελέχους του ΚΙΝΑΛ που οι «δικοί» του στηρίζουν Τατούλη, όπου απευθυνόμενος στον κ. Μπουντρούκα του είπε: «παράτα τα και φύγε…».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αξιοπρεπής, αγαπητός και έμπειρος επιχειρηματίας, και επί σειρά ετών πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας δεν πρόκειται να κάτσει να τον… φάνε τα «πολιτικά κοράκια» τόσο του ΚΙΝΑΛ όσο και του παλαιού ΠΑΣΟΚ. Λέγεται μάλιστα ότι τις επόμενες ημέρες αν χρειαστεί θα δώσει και ονόματα. Για το λόγο εκτιμάται ότι θα περιμένει μερικές ημέρες ώστε να δει το «παιχνίδι» που παίζουν κάποιοι. Όπως φαίνεται αν δεν συμμαζευτούν έστω και την τελευταία στιγμή -σύμφωνα και με τις αποφάσεις του κόμματος- θα γυρίσει εις βάρος τους με τις πολιτικές επιπτώσεις να είναι δυσμενείς και για τους ίδιους αλλά και για το ΚΙΝΑΛ.

ΠΗΓΗ:best-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad