Διήμερο σεμινάριο για το κρασί και την γαστρονομία στην Κορινθία - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019

Διήμερο σεμινάριο για το κρασί και την γαστρονομία στην Κορινθία


Το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με την OINOS INTERNATIONAL , New York σας προσκαλούν σε διήμερο σεμινάριο με θέμα

«Εξαγωγές οίνου & γαστρονομικά concept – Τα όπλα του μέλλοντος της Ελληνικής ανάπτυξης»,

στις 31 Μαρτίου με 01 Απριλίου, στο Επιμελητήριο Κορινθίας.


Εισηγητές του σεμιναρίου είναι οι:


Ανδρέας Κελεμίδης

WSET 3 Πρόεδρος της OINOS WINES IMPORTS, New York USA

Στυλιανός Λογοθέτης

PhD Οινολόγος Ιδρυτής της PURELY GREECE IMPORTS, New York USA

Τάσος Μπάλλας

WSET 3 Gastronomist IHK Stuttgart/ CEO OINOS & ESTIA INTERNATIONAL, New York-Athens-Munich

Guest appearance



Celebrity Chef Christos Christou

Ιδιοκτήτης Yefsi restaurant New York

Βασίλης Ακριβός

Ιδιοκτήτης εστιατορίου Ψάριστον, Νέο Ηράκλειο, Αθήνα

Θα υπάρχει η δυνατότητα για B2B και Β2C συναντήσεων με τους διακεκριμένους ομιλητές – προσκεκλημένους με το πέρας των εισηγήσεων.

To Επιμελητήριο Κορινθίας μέσα από αυτή τη ΔΩΡΕΑΝ διημερίδα, στοχεύει να ενημερώσει για θέματα που έχουν κύριους άξονες τις εξαγωγές στην Αμερική, την χώρα των οικονομικών ευκαιριών και το branding, και επιπλέον να δημιουργήσει την ευκαιρία σύναψης συνεργασιών μεταξύ εξαγωγικών εταιριών και παραγωγών – επαγγελματιών της Πελοπονήσσου.

Συμπληρώστε παρακάτω την φόρμα συμμετοχής.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad