Και τώρα τι κάνουμε ; Τι θα λέμε στον κόσμο Πρόεδρε ; - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Και τώρα τι κάνουμε ; Τι θα λέμε στον κόσμο Πρόεδρε ;




Υπήρξαμε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ιστοσελίδα στην Κορινθία που πολύ νωρίς γράψαμε για αυτά που έρχονταν. Όχι γιατί είμαστε κάτι το ιδιαίτερο, αλλά γιατί κουτόχορτο δεν τρώμε όπως θέλουν να νομίζουν για τον κόσμο ορισμένοι παρωχημένοι παραγοντίσκοι.


Γράφαμε ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ για την παρουσία του Γεωργιάδη στην Κόρινθο και τα χρίσματα που μοίραζε από ... άμβωνος :


Η Αθήνα έχει πλήρη γνώση για όσα συνέβησαν στην Κόρινθο. Και δεν είναι τυχαίο ότι ο Μεϊμαράκης τήρησε τις αποστάσεις του. Η ομιλία του στην Κόρινθο δεν είχε καμία σχέση με αυτή του Γεωργιάδη. Αντίθετα, ο "μουσαφίρης" φάνηκε και αγχωμένος, και βιαστικός, και τελικά δίχασε αντί να ενώσει. Όμως αυτός φαίνεται ότι είναι ο δρόμος που έχει διαλέξει προκειμένου να φτιάξει τοπικές ομάδες "Adonistas" ...


Και σήμερα η Δημοκρατία έχει πρωτοσέλιδο ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ :





Ακριβώς μετά τη σημαντική συνέντευξη Μεϊμαράκη στον Παπαδάκη που είπε :





Η Πολιτική έχει ορισμένα κουσούρια. Μπορεί να επιβραβεύονται παροδικά διάφοροι παραχαράκτες της πραγματικότητας, αλλά ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ παιχνιδάκια με τις σταθερές της.


Και ο Μεϊμαράκης όπως και να το κάνουμε είναι μια σταθερά για τη Νέα Δημοκρατία. Δεν μπορείς να τον βάζεις στο ίδιο σακούλι με τον Άδωνι και να τον χρησιμοποιείς ως περιφερόμενη αρκούδα με το ντέφι.

Θα έρθει η ώρα που θα σε βγάλει τάκο και θα σε εκθέσει ανεπανόρθωτα.


Όπως σας είχαμε πει ήταν θέμα χρόνου ο Μεϊμαράκης να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Και γι' αυτό ήταν πολύ προσεκτικός όταν στην Κόρινθο απέφυγε να μιλήσει για χρίσματα και στηρίξεις και ήρθε ουσιαστικά να ζητήσει σταυρό για τις Ευρωεκλογές.


Το μεγάλο ερωτηματικό και για εμάς ήταν ότι στο επιτελείο του υποψηφίου Δημάρχου ήταν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΓΝΩΣΤΟ το τι έκανε ο Γεωργιάδης στον Μεϊμαράκη στις εσωκομματικές εκλογές.

ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ τον ΚΡΕΜΑΣΕ
και του τα γύρισε τελευταία στιγμή.


Τι περίμεναν δηλαδή ; Ότι ο Βαγγέλας θα έπαιζε παιχνιδάκια και θα έκανε τουμπεκί λόγω Δημοτικών εκλογών ;;; Δεν τον ξέρουν καλά φαίνεται τελικά τον Μεϊμαράκη ...


Και όσοι θεώρησαν ότι επειδή έγινε επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου ο Μεϊμαράκης θα ξέχναγε την αγνωμοσύνη του Αδώνιδος, αποδεικνύονται ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ για την ανθρωπογεωγραφία και τα συστατικά υλικά της Νέας Δημοκρατίας.


Σας είχαμε ενημερώσει. Ο Άδωνις θα "κοντύνει" πολύ πριν τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών. Και θα κοντύνει γιατί ψήλωσε μόνος του πολύ πάνω από το μπόι του.


Η ευρύτερη παράταξη βρίσκεται σε κίνηση. Επίσης σας έχουμε ενημερώσει.


Ορισμένοι στην Κορινθία που επένδυσαν επειδή έτσι τους βόλευε στα πυροτεχνήματα του Άδωνι πολύ σύντομα θα βρεθούν κομματικά στη γωνία και στο περιθώριο. Ανοίχτηκαν και τους περίμεναν οι επάνω. Τι πίστευαν δηλαδή ; Επειδή έβγαλαν 2-3 φωτογραφίες με συγκεκριμένα πρόσωπα που πριν υποτίθεται ότι "τσακώνονταν" θα τους έκαναν και φίλους τους ;


Και το κακό ήταν ότι οι φωτογραφιζόμενοι είχαν ενημερωθεί. "Δεν το ξέρετε καλά το συγκεκριμένο σύστημα" τους έλεγαν ορισμένοι πιο παλιοί και ας ήταν ηλικιακά νεότεροι ...


Και τι θα κάνουμε τώρα ; Θα πουλήσουμε "Αυτοδιοίκηση" ; Είναι αργά ... Πολύ αργά πια ...



Συνεχίζεται ...



Diogenis-press


ΚΡΖ














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad