Επίσκεψη της Βιβής Τζέκου στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Επίσκεψη της Βιβής Τζέκου στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου


Περιοδεία πραγματοποίησε στις 1-3-2019 η Λαϊκή Συσπείρωση με επικεφαλή την υποψήφια Δήμαρχο Κορινθίων Βιβή Τζέκου στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου, όπου ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Κορίνθου και Περιφέρειας του Πρωτοδικείου Κορίνθου βρίσκεται σε κινητοποιήσεις μετά την κατάρρευση μέρους του σοβά της οροφής γραφείου και μάλιστα την ώρα εργασίας και εξυπηρέτησης του κοινού.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των εργαζομένων, το κτίριο είναι ακατάλληλο και επικίνδυνο. Μέρος των ικριωμάτων στο εξωτερικό του κτιρίου έχει καταρρεύσει, ενώ εμφανίζονται διαβρώσεις που εγκυμονούν κινδύνους για περαιτέρω καταρρεύσεις και στο εσωτερικό του κτιρίου. Η υγρασία και η έλλειψη μονωτικών εργασιών δημιουργεί ανθυγιεινό περιβάλλον εργασίας. Η κατάσταση επιβάλλει να γίνουν άμεσα οι εργασίες επισκευής και συντήρησης του κτιρίου.

Η Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλλει την σημερινή κυβέρνηση και όλες τις κυβερνήσεις διαχρονικά, αλλά και τις εκάστοτε δημοτικές και περιφερειακές αρχές, που η πολιτική τους αδιαφορεί μπροστά στις ανάγκες και την ασφάλεια των εργαζομένων και του λαού. Η συντήρηση των δημόσιων κτιρίων όπως Νοσοκομεία, σχολεία, Δημόσιες υπηρεσίες δεν μπορεί να γίνεται με τη λογική κόστους – οφέλους. Η ανάγκη για ασφαλή, σύγχρονα δημόσια κτίρια που να καλύπτουν τις ανάγκες του λαού πρέπει να είναι αίτημα διεκδίκησης αλλά και κριτήριο ψήφου στις επερχόμενες εκλογές.

Καλούμε τα λαϊκά στρώματα να ενισχύσουν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης σε όλες τις κάλπες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad