Ο επόμενος χρωματικός συνδυασμό που πρέπει να δοκιμάσετε - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Ο επόμενος χρωματικός συνδυασμό που πρέπει να δοκιμάσετε


Μια τολμηρή και εντυπωσιακή κίνηση που θα σας εμπνεύσει

Είναι πολύ εύκολο να πέσετε στην παγίδα του δοκιμασμένου χρωματικού συνδυασμού, ειδικά το χειμώνα. μιας και ομολογουμένως οι χαμηλές θερμοκρασίες μας κάνουν λιγότερο δημιουργικές.

Γι ‘αυτό το πράσινο κοστούμι και το κίτρινο ζευγάρι πέδιλα της Emma Watson δεν θα μπορούσαν να εμφανιστούν σε καλύτερη στιγμή, ώστε να μας εμπνεύσουν. Η ηθοποιός μόλις φόρεσε του πιο απροσδόκητο σύνολο της εποχής και θα θελήσετε να ακολουθείσετε το παράδειγμα της άμεσα.

Στις 19 Φεβρουαρίου, η Watson, η οποία εδώ και καιρό μάχεται για την ισότητα των φύλων, συμμετείχε στην πρώτη συνάντηση της G7 για την ισότητα που πραγματοποιήθηκε στο Élysée Palace στο Παρίσι. Για την περίσταση αυτή η 28χρονη Emma φόρεσε ένα τέλειο και διασκεδαστικό κοστούμι της Alexa Chung.

Το blazer σε έντονο πράσινο και το αντίστοιχο παντελόνι ήταν διακοσμημένο με μικρά, λευκά λουλούδια που μας θυμίζουν ότι σιγά σιγά έρχεται η άνοιξη. Αλλά δεν είναι μόνο το floral μοτίβο που έκανε το σύνολο φρέσκο και μοναδικό αλλά και τα κίτρινα πέδιλα που δώσανε μία πινελιά απροσδόκητου χρώματος, αποδεικνύοντας ότι το πράσινο και το κίτρινο είναι ένα combo που αξίζει να δοκιμάσετε.


Επιπλέον, με μια πιο προσεκτική ματιά στην εμφάνιση της Watson θα δούμε ότι έπαιξε με το κίτρινο και στο μακιγιάζ της. Η ηθοποιός προτίμησε μία soft κίτρινη σκιά στην εξωτερική γωνία των βλεφάρων της, προσθέτοντας μια λαμπερή αίσθηση, που μας κάνει όλες να θέλουμε να συνδυάζουμε το make up των ματιών με τα παπούτσια μας.

Επιτρέψτε στη Watson να σας εμπνεύσει να πετάξετε το συνηθισμένο ασπρόμαυρο κοστούμι σας στο βάθος της ντουλάπας και να το αντικαταστήσετε με ένα πράσινο και κίτρινο. Ανεξάρτητα από το πώς επιλέγετε να το φορέσετε, ένα πράγμα είναι σίγουρο: Θα τπλμήσετε ένα μοναδικό συνδυασμό χρωμάτων που θα είναι μεγάλο trend τους επόμενους μήνες.

ΠΗΓΗ:marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad