Νανόπουλος: Σε όσους προσπάθησαν με χυδαιότητα να υποβαθμίσουν την εκδήλωση για την γιορτή της γυναίκας - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Νανόπουλος: Σε όσους προσπάθησαν με χυδαιότητα να υποβαθμίσουν την εκδήλωση για την γιορτή της γυναίκας


Με ένα δελτίο τύπου ο Βασίλης Νανόπουλος απάντησε σε όσους προσπάθησαν να υποβαθμίσουν την εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Της Γυναίκας.


Το Δελτίο Τύπου της "Συμμαχίας Πολιτών"

Δελτίο τύπου Συμμαχίας Πολιτών Κόρινθος 7.3.2019

Το τιμώμενο πρόσωπο ουδέποτε ομιλεί για τον εαυτό του! Εν Κορίνθω όμως και μάλιστα "Εν Κορίνθω Προεκλογική» τα δεδομένα ανατρέπονται από εκείνους που επιχειρούν με τρόπο ποταπό να δημιουργήσουν αίσθηση στην κοινωνία και να την καθοδηγήσουν!

Η Συμμαχία Πολιτών τιμά την γυναίκα στις 8 Μαρτίου με μια εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης. Επέλεξε οι ομιλητές να είναι εκπρόσωποι του αντρικού φύλλου ακριβώς γιατί την αξία στον τιμώμενο την αποδίδει εκείνος που τιμά!

Τι νόημα άλλωστε θα είχε να μιλήσουν οι ίδιες οι γυναίκες για τον εαυτό τους; Να περιαυτολογήσουν και να καυχηθούν;

Αξία έχει η αναγνώριση όλων όσων πραγματώνουν από το αντίθετο φύλλο και προς τούτο στην συγκεκριμένη εκδήλωση το λόγο θα έχουν οι άντρες.

Η προσπάθεια να απαξιωθούν οι ομιλητές και μέσα από τις ιδιότητες τους να υποβαθμιστεί η γυναίκα σε κάθε ρόλο της στην κοινωνία είναι το λιγότερο χυδαία και δεν εκφράζει παρά εκείνους που το επιχείρησαν !

Η Συμμαχία δεν θα απολογηθεί για λογαριασμό τους! Δεν θα μείνει όμως και άπραγη, δεν θα μείνει σιωπηλή στις χυδαιότητες που δημόσια καταθέτουν!

Η εκδήλωση μας προετοιμάστηκε με μεράκι, φροντίδα και απόλυτο σεβασμό προς τις γυναίκες! Γυναίκες δε, επέλεξαν τους ομιλητές που θα βρεθούν στο βήμα!

Όσο για το Συντάκτη του εν λόγω χυδαίου κειμένου μόνο προεκλογικούς σκοπούς υπηρετεί Οι εργοδότες του άραγε συμφωνούν ; Η πορεία του σε προσωπικό και επαγγελματικό βίο έχει καταδείξει με τον πιο ηχηρό τρόπο τον δικό του σεβασμό στις γυναίκες, εκείνες που τώρα επιχειρεί να υπερασπίσει ,μάταια όμως!

Γιατί πολύ απλά, όλοι γνωριζόμαστε πολύ καλά σε αυτήν την πόλη!

Γραφείο τύπου Συμμαχίας Πολιτών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad