To... πολιτικοποιημένο αγροτικό από τα Τρίκαλα που έγινε viral - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

To... πολιτικοποιημένο αγροτικό από τα Τρίκαλα που έγινε viral


Έναν μάλλον ευφάνταστο τρόπο βρήκε ένας συμπατριώτης μας στα Τρίκαλα για να εκφράσει την αγανάκτησή του κατά των πολιτικών μας, μετατρέποντας το αγροτικό του σε κινητό όχημα διαμαρτυρίας.

Όπως μπορείτε και εσείς να δείτε στη φωτογραφία που δημοσίευσε το trikalaIN, το εν λόγω αγροτικό περιφερόταν χθες στο κέντρο των Τρικάλων, προκαλώντας μάλιστα όπως μας ενημερώνει το τοπικό ενημερωτικό site, ποικίλες αντιδράσεις από τους πολίτες που το έβλεπαν στο δρόμο.

Και αυτό συνέβη γιατί στα πλαϊνά του, ο ιδιοκτήτης του είχε αναγράψει συνθήματα κατά των πολιτικών και κομμάτων της χώρας!

Στη φωτογραφία μπορούμε να διακρίνουμε επιγραφές όπως: «40 χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ οδηγήσαν την χώρα σε χρεοκοπία», «Να επιστραφούνε τα 240 εκατομμύρια που χρωστάνε», «Προδότες πουλημένοι πολιτικοί» και άλλα.

Αν μη τι άλλο, σίγουρα το σκοπό του, να γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος από όπου περνά, τον έχει καταφέρει. Από την άλλη, όπως λένε και κάποιοι συντοπίτες του… “Θέλει ο Συριζαίος να κρυφτεί και το… pick up δεν τον αφήνει”.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad