Δεν υπήρξε εκτροχιασμός συρμού αναφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ κοντά στους Αγ. Θεοδώρους - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Δεν υπήρξε εκτροχιασμός συρμού αναφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ κοντά στους Αγ. Θεοδώρους


«Δεν υπήρξε εκτροχιασμός συρμού τρένου στον προαστιακό σιδηρόδρομο στην παρακαμπτήριο πριν τον σταθμό Αγίων Θεοδώρων» δηλώνει με ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ και διευκρινίζει πως λόγω ανεπτυγμένης ταχύτητας διερχόμενο τρένο χρειάστηκε να εφαρμόσει ακαριαία πέδη στο συγκεκριμένο σημείο.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ δεν υπήρξαν τραυματισμοί επιβατών. Για προληπτικούς όμως λόγους τρεις επιβάτες έχουν μεταβεί στο Γενικό νοσοκομείο Κορίνθου.

«Πέρα από το αναπόφευκτο τράνταγμα που αισθάνθηκαν οι επιβάτες του συρμού, δεν υπήρξε εκτροχιασμός. Τρεις επιβάτες έχουν μεταβεί στο Νοσοκομείο Κορίνθου για προληπτικούς λόγους» αναφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ.

Το περιστατικό συνέβη στις 7.00 το απόγευμα της Δευτέρας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε και τρία οχήματα με εννέα πυροσβέστες έφθασαν στο σημείο όπως και το ΕΚΑΒ.

Νωρίτερα οι ενημερωτικές ιστοσελίδες korinthostv.gr και peloponnisosnews.gr σε αναρτήσεις τους έκαναν λόγο για εκτροχιασμό του τραίνου εξαιτίας της μεγάλης ταχύτητας που είχε ανακτήσει ο οδηγός του, με αποτέλεσμα να φρενάρει απότομα και να εκτροχιαστεί περίπου 150 μέτρα πιο πέρα από τον σταθμό των Αγίων Θεοδώρων στο ρεύμα από Αθήνα.



ΠΗΓΗ:ert.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad