Αννίβας Παπακυριάκος:«Ο ψεύτης και ο κλέφτης μόνο προεκλογικά χαίρονται» - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Αννίβας Παπακυριάκος:«Ο ψεύτης και ο κλέφτης μόνο προεκλογικά χαίρονται»


Διαβάσαμε ανακοίνωση – ανάρτηση στα Κοινωνικά Δίκτυα – υποψηφίου Δημάρχου σχετικά με την έγκριση της χρηματοδότησης του Δημαρχείου στο Ζευγολατιό. Προσπαθήσαμε ειλικρινά να βρούμε έστω και ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ μέσα στο κείμενο αλλά δυστυχώς δεν βρήκαμε ΚΑΜΜΙΑ.

Ο υποψήφιος μιλά για ελλιπή μελέτη των υπηρεσιών του Δήμου για το Δημαρχείο (οι οποίες παρεμπιπτόντως βρίσκονται στην αρμόδια επιτροπή προς έγκριση) και ότι ο ίδιος με αίσθημα ευθύνης (!!!) ήρθε σε επαφή με παράγοντες του υπουργείου ώστε να παραβλέψουν τις ελλείψεις μας και να μας κάνουν ΤΗ ΧΑΡΗ και να προχωρήσει η χρηματοδότηση.

Δηλώνει με ΘΡΑΣΟΣ ότι χρησιμοποιεί τις επαφές του ώστε η κεντρική διοίκηση να κάνει τα “στραβά μάτια” για το καλό του τόπου και πιέζει ώστε το υπουργείο ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ. Πότε πρόλαβε να δημιουργήσει επαφές στην Κυβέρνηση και με ποιον θεσμικό ρόλο; Ποιον κοροιδεύει;

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο υποψήφιος προσπαθεί να οικοιοποιηθεί τον κόπο και τη δουλειά της Δημοτικής Αρχής και των υπηρεσιών του Δήμου Βέλου-Βόχας.

Πριν δυο μήνες όταν περιμέναμε την έγκριση για την εκταμίευση των χρημάτων για τους πλημμυροπαθείς μας έλεγε ότι ήταν ΑΥΤΟΣ που μας κινητοποίησε με τις αναρτήσεις του στο Facebook ενώ η αλήθεια είναι ότι η επιτυχής κατάληξη ήταν αποτέλεσμα προσπαθειών του Δημάρχου, Αννίβα Παπακυριάκου.

Δεν μας εκπλήσσει η συμπεριφορά του υποψήφιου ούτε η ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ του. Έχει ήδη δώσει δείγματα επικοινωνιακής “γραφής” προσφάτως.

Τον Αύγουστο του 2018 σύμφωνα και με τον τοπικό Τύπο, εμφάνισε κείμενο ευχών του Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου, Ναθαναήλ, προς τους αποφοίτους Λυκείων των νησιών ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥ και με αυτό ευχήθηκε στους μαθητές του Δήμου μας.

Τον Οκτώβριο του 2018, εμφάνισε βίντεο για την παρουσίαση της υποψηφιότητάς του το οποίο αποτελούσε καθαρή αντιγραφή από άλλον υποψήφιο Δήμαρχο σε άλλο Δήμο της Κορινθίας και ΔΙΕΣΥΡΕ όλη την περιοχή μας όταν η αντιγραφή αποκαλύφθηκε.

Ο υποψήφιος είναι ο πρωταθλητής του “CLOPY-PASTE”, της αντιγραφής και της επικόλλησης, της οικειοποίησης της δουλειάς των άλλων,  του θράσους και της προεκλογικής εξαπάτησης. Η μόνη αυτοδυναμία που μπορεί να ονειρευτεί είναι στο ψέμα.

ΑΝΝΙΒΑΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad