Όλα τα είχε σήμερα το Δ. Σ Κορινθίων " Από το δικαστικό πραξικόπημα, έως την καριέρα μεσίτη του Δημάρχου" - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Όλα τα είχε σήμερα το Δ. Σ Κορινθίων " Από το δικαστικό πραξικόπημα, έως την καριέρα μεσίτη του Δημάρχου"



Πνευματικος: «Δικαστικό Πραξικόπημα» η απόφαση για αναστολή έργων στο εργοστάσιο κομποστοποιησης

Μεγάλη ένταση στο ΔΣ Κορινθίων με το δήμαρχο εμφανώς ενοχλημένο από την απόφαση του δικαστηρίου για αναστολή των εργων έκανε λόγο για δικαστικό πραξικόπημα κάτι που επανέλαβε πολλες φορές.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του κ.Γκουριωτη που κάλεσε το δήμαρχο να σέβεται την ελληνική δικαιοσύνη όμως ο τελευταίος επέμεινε και μάλιστα υπερθεματισε λέγοντας πως από πίσω βρίσκονται άτομα της αντιπολίτευσης του Δήμου Κορινθίων και κυρίως οι του Νανόπουλου.

Αυτό ώθησε σε αποχώρηση τη Συμμαχία Πολιτών με τον επικεφαλής της Βασίλη Νανόπουλο να λέει πως δε σεβάστηκε ούτε την υστεροφημία του ο δήμαρχος.

Ο δήμαρχος από τη μεριά του έδωσε ραντεβού για το Σεπτέμβριο.


Οικονόμου: Μία νέα καριέρα σαν μεσίτης ανοίγει για το δήμαρχο

Οι ατάκες της βραδιάς στην ανταλλαγή αβροτητων μεταξύ του Γιώργου Οικονόμου και το δήμαρχο Κορινθίων με τον πρώτο να λέει πως πλέον ανοίγει μια λαμπρή καριέρα σαν μεσίτης για τον δήμαρχο αν λάβουμε υπόψιν τον τρόπο που πωλούνται τα οικόπεδα στο σημερινό ΔΣ.

Εκει απάντησε ο δήμαρχος κλείσε εσύ τη συμφωνία για να πάρεις μίζα.

Η απάντηση Οικονόμου ήταν εσύ χρειάζεσαι μίζες τώρα που θα μείνεις άνεργος .



Έκρηξη Ζαχαριά. 5 χρόνια κυβερνά τε και φέρατε στο τελευταίο ΔΣ να αγοράσετε όλα τα οικόπεδα

Μία σειρά από θέματα για αγορά οικοπέδων προημερησιας ήρθαν στο τελευταίο συμβουλιο κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις στην μείζονα αντιπολίτευση.

Εκεί πήρε το λόγο ο κ. Χατζής για να πει ότι αποτελεί προεκλογική τακτική η καταψήφιση τους από τη Συμμαχία Πολιτών κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Σπύρου Ζαχαριά που κάλεσε τη δημοτική αρχή να σταματήσει να θεωρεί ότι κοροϊδεύει τους δημότες φέρνοντας προεκλογικά τέτοιες αγορές με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Εκεί πήρε το λόγο και ο Παναγιώτης Ψιλογιαννοπουλος που είπε ότι έχει προεκλογική οσμή αυτή η ξαφνική έκτακτη ανάγκη για αγορά οικοπέδων όμως τα ψήφιζαν σαν παράταξη γιατί τα έχουν ανάγκη οι τοπικές κοινωνίες και αν δεν περάσουν τώρα θα έρθει ξανά στις επόμενες εκλογές.


Δεν πέρασε η αγορά οικοπέδων στα Αθίκια από το δημοτικό συμβούλιο

Παρότι υπήρξε η απαραίτητη απαρτία δεν πέρασε σαν έκτακτο προ ημερήσιας θέμα η αγορά οικοπέδου στα Αθίκια που είχε φέρει εντάσεις και στα προηγούμενα συμβούλια.

Πήρε το θέμα 21 ναι όμως έπρεπε να φτάσουν τα 23 όπως ακούσαμε και έτσι δεν πέρασε μιας και είναι το τελευταίο συμβούλιο πριν ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος κατά την οποία δε γίνεται να υπογράφουν συμβάσεις.

Αντίθετα πέρασε η αγορά οικοπέδων στο Λεχαιο και στο Περιγιάλι που προορίζεται για νεκροταφείο.

ΠΗΓΗ πληροφοριών ekorinthos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad