Κουβέλης από Ναύπλιο:Στηρίζουμε έμπρακτα τον θαλάσσιο τουρισμό - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Κουβέλης από Ναύπλιο:Στηρίζουμε έμπρακτα τον θαλάσσιο τουρισμό


Ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Φώτης Κουβέλης εγκαινίασε απόψε στο Ναύπλιο την 6η Έκθεση Θαλάσσιων Σκαφών Αναψυχής που θα είναι σε εξέλιξη μέχρι τις 8 του μηνός.

Η Αργολική πρωτεύουσα έχει καθιερωθεί πλέον ως χώρος υποδοχής μιας μεγάλης διοργάνωσης , της τρίτης στον κόσμο στο είδος της, που διαρκώς αναβαθμίζεται.



Στο χαιρετισμό του ο κ. Κουβέλης μίλησε για την κυβερνητική βούληση για στήριξη του θαλάσσιου τουρισμού με συγκεκριμένα μέτρα όπως η θέσπιση ηλεκτρονικού μητρώου σκαφών αναψυχής, η προστασία των εργαζομένων και η ίση μεταχείριση ελληνικών και ξένων σκαφών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.



Στη σημασία του θαλάσσιου τουρισμού αναφέρθηκε η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού Γεωργία Καραστάθη καθώς και ο πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού Μιχάλης Σκουλικίδης .



Στην έκθεση συμμετέχουν περισσότερα από 120 σκάφη που έχουν μετατρέψει τη προβλήτα του λιμανιού του Ναυπλίου σε ΄΄ναυτικό σαλόνι΄΄.
Χιλιάδες οι επισκέπτες της πόλης αυτές τις μέρες δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να θαυμάσουν από κοντά τα υπέροχα και πολυτελή σκάφη.

ΠΗΓΗ:ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad