Το Επιμελητήριο Κορινθίας συμμετέχει στην 84η ΔΕΘ (Δηλώστε συμμετοχή) - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Το Επιμελητήριο Κορινθίας συμμετέχει στην 84η ΔΕΘ (Δηλώστε συμμετοχή)


Το Επιμελητήριο Κορινθίας στο πλαίσιο της έμπρακτης στήριξης και ενίσχυσης της εξωστρέφειας των μελών του, σας καλεί να συμμετέχετε, στην 84η ΔΕΘ, η οποία θα διεξαχθεί από τις 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, επιχορηγώντας σε ποσοστό 70% του συνολικούς κόστους του περιπτέρου έτσι ώστε να συμμετέχετε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Οι επιχειρήσεις / μέλη του επιμελητηρίου Κορίνθιας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκθεση καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως τις 18 Ιουλίου 2019, αποστέλλοντας αίτημα εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής συμπληρώνοντας και υπογράφοντας την αίτηση συμμετοχής η αποστολή της αίτησης μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά στο  media@korinthiacc.gr είτε με αποστολή στο fax: 27410 21173.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας προτίθεται να επιδοτήσει το κόστος της ενοικίασης περιπτέρου 30τμ, τύπου 2,  κατά ποσοστό 70%, ενώ το υπόλοιπο 30%  θα καλυφθεί από τους εκθέτες.

Το συνολικό κόστος του περιπτέρου ανέρχεται στα € 1.265.

Το κόστος επιδότησης του Επιμελητηρίου ανέρχεται στα € 885,36.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε εκθέτη εξαρτάται από τον αριθμό των τετραγωνικών μέτρων και των συμμετοχών.

Το μέγεθος του χώρου που θα αναλογεί στον κάθε εκθέτη πιθανόν να είναι από  5 έως 10 τ.μ. (θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετοχών).

Το κόστος ανά τ.μ. για κάθε εκθέτη ανέρχεται στο ποσό των € 12,70 / τ.μ.

Ενημερώνουμε τα μέλη πως θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς, ο αριθμός των διαθέσιμων τετραγωνικών του εκθεσιακού περιπτέρου είναι περιορισμένος.

*Απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιχορήγηση:

η αποστολή στελεχών που θα εκπροσωπήσουν την επιχείρηση στην έκθεση
η επιχείρηση να είναι μέλος του Επιμελητήριου Κορινθίας και ταμειακός ενήμερη ( εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο έως και το έτος 2019)


Για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής



Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. Κασμά Αγγελική ή κα. Λάσκα Πέννυ, στο τηλέφωνο: (+30) 27410 24464 (εσωτ. 931 ή 924) ή στο email: media@korinthiacc.gr



Πληροφορίες για την έκθεση: https:media@korinthiacc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad