Μυστικό γεύμα Στουρνάρα με Σαμαρά – Τι συζήτησαν - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Μυστικό γεύμα Στουρνάρα με Σαμαρά – Τι συζήτησαν


Κάτι ψήνεται...

Ένα γεύμα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πλούσιο πολιτικό «μενού» έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης μεταξύ του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας (ΤτΕ) Γιάννη Στουρνάρα και του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα «Δημοκρατία», ο κ. Στουρνάρας παρέθεσε γεύμα στο δώμα της ΤτΕ προς τιμήν του κ. Σαμαρά.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δύο άνδρες δένονται πλέον με πολυετή φιλία, καθώς ο διοικητής υπήρξε υπουργός του Σαμαρά ως πρωθυπουργού, έστω και ως τρίτη επιλογή.

Και μολονότι πιέστηκε σε ανύποπτο χρόνο να αναλάβει το πόστο εκ νέου (σε κάποια στροφή έπαιξε και το όνομα του στελέχους της Goldman Sachs κ. Ηλιάδη), εντούτοις ο Ιωάννης (σ.σ Στουρνάρας) παρέμεινε στην τράπεζα. Επιθυμεί ανανέωση για έξι χρόνια ακόμη ή Φρανκφούρτη.

Το μενού στο δώμα, το οποίο φημίζεται για τη θέα του προς την Ακρόπολη, περιελάμβανε φρέσκια συναγρίδα (στον Αντώνη αρέσει βεβαίως περισσότερο η γλώσσα μενιέρ, αλλά και αυτή ωραία είναι) και ωραιότατο επιδόρπιο.

Το πολιτικό μενού, βεβαίως, τα είχε όλα: Ευρώπη, επιτροπείες, ρεβάνς. Ο διοικητής δήλωσε πρόθυμος σε κυριακάτικη εφημερίδα να καταθέσει στη Δικαιοσύνη εναντίον των… διωκτών του.

Πηγή: Εφημερίδα «Δημοκρατία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad