Παπαχριστόπουλος σχολιάζει Κουρουμπλή – «Δεν έχω να χωρίσω κάτι μαζί του» - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Παπαχριστόπουλος σχολιάζει Κουρουμπλή – «Δεν έχω να χωρίσω κάτι μαζί του»


«Δεν έχω να χωρίσω κάτι μαζί του. Έχω μάθει στη ζωή μου να κερδίζω, αλλά και να χάνω», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος σχετικά με την αίτηση για επανακαταμέτρηση των ψήφων στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας που κατέθεσε ο Παναγιώτης Κουρμουμπλής.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαχιστόπουλος κατέλαβε την τελευταία έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας, αφήνοντας πίσω του τον κ. Κουρουμπλή για μόλις έξι ψήφους.

Σχολιάζοντας την αίτηση επανακαταμέτρησης του κ. Κουρουμπλή, ο κ. Παπαχριστόπουλος ανέφερε στο enikos.gr: «Περνάμε το μαρτύριο της σταγόνας, ήταν έξι ψήφοι και ο Παναγιώτης (σ.σ. Κουρουμπλής) κατέθεσε ένσταση, όπως ήταν λογικό, διότι δεν μιλάμε για μία διαφορά 100-200. Άλλωστε, δεν έχω να χωρίσω κάτι μαζί του. Έχω μάθει στη ζωή μου να κερδίζω, αλλά και να χάνω».

Όπως είπε, στη διαδικασία θα βρεθούν και οι δύο ως παρατηρητές.

Πώς θα γίνει η διαδικασία

Τα 680 τμήματα θα χωριστούν σε 16 κλιμάκια, όπου θα βρίσκονται 16 δικαστικοί αντιπρόσωποι με δύο υπαλλήλους του Πρωτοδικείου. Όσο για το αποτέλεσμα, ο κ. Παπαχριστόπουλος πιστεύει πως μπορεί να βγει αργά το βράδυ της Παρασκευής, σίγουρα, όμως, τη Δευτέρα.

ΠΗΓΗ:enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad