Κινηματογραφική μουσική - Live στην Ακροκόρινθο - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Κινηματογραφική μουσική - Live στην Ακροκόρινθο


Τα Corinthian Cellos πιστά στο καλοκαιρινό ραντεβού τους για μια ζωντανή εμφάνιση, σας προσκαλούν σε μια μαγευτική βραδιά με μουσική από κινηματογράφο και όχι μόνο...
Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει 7.30 μμ αρμονικά όπως και πέρσι με Τάι Τσι (για όποιον το επιθυμεί) με τον δάσκαλο της Πηγής του Νεαρού Δάσους Κορίνθου, Χρήστο Παναγόπουλο όπου θα προσφέρει ένα χαλαρωτικό μάθημα Τάι Τσι - "Τεντώνω το τόξο ρίχνω στο άπειρο" στο πάρκινγκ του κάστρου.
Στη συνέχεια, λίγο πριν βραδιάσει, 8.30 μμ τα Corinthian Cellos που αποτελούνται από τους μαθητές τους καθηγητή του Σύγχρονου Κορινθιακού Ωδείου Ευγένιου Μπένζη και τους μαθητές του,Λουκά Μαλαμαδάκη και Χρήστο Παναγόπουλο, θα προσφέρουν ένα μουσικό ταξίδι σε ατμοσφαιρικές μελωδίες από μεγάλους συνθέτες και μουσικά soundtrack - διασκευές για 3 τσέλα στο μαγαζάκι του Απόστολου Βάθη.
Θα ακουστούν μελωδίες από τον Τιτανικό, τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, τους Πειρατές Καραϊβικής καθώς και κλασικές και μοντέρνες συνθέσεις από Bach, Piazzola, Choen, Shreeran κ.α.
Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν.
Φέρτε και τους φίλους σας :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad