Κτηματολόγιο: Λήγουν οι προθεσμίες υποβολής έως 16 Σεπτεμβρίου στην Κορινθία - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Κτηματολόγιο: Λήγουν οι προθεσμίες υποβολής έως 16 Σεπτεμβρίου στην Κορινθία


Αναζητείται λύση για τα χιλιάδες αδήλωτα ακίνητα που κινδυνεύουν να περιέλθουν στο Δημόσιο
Εκπνέουν από την ερχόμενη εβδομάδα έως  και το τέλος Σεπτεμβρίου οι προθεσμίες για την υποβολή δηλώσεων στο κτηματολόγιο. Παράλληλα, το υπουργείο Περιβάλλοντος αναζητά λύση για τα χιλιάδες ακίνητα (υπολογίζονται σε περισσότερα από 15.000 σε όλη τη χώρα) τα οποία δεν έχουν δηλωθεί στο Κτηματολόγιο εδώ και περίπου εικόσι χρόνια και πλέον κινδυνεύουν να περιέλθουν στην κυριότητα του Δημοσίου ως αγνώστου ιδιοκτήτη.

Οι προθεσμίες υποβολής δηλώσεων αρχίζουν να εκπνέουν από τις 23 Αυγούστου για την Αχαϊα, σε προκαποδιστριακούς δήμους και κοινότητες του δήμου Αιγιαλείας.

Στις 26 Αυγούστου λήγει η προθεσμία για τους δήμους Τριφυλίας, Πύλου - Νέστορος, Δυτικής Μάνης και Οιχαλίας, σε 26 προκαποδιστριακούς ΟΤΑ του δήμου Καλαμάτας και 67 του δήμου Μεσσήνης.

Στις 28 Αυγούστου λήγει η προθεσμία υποβολής δήλωσης στο Κτηματολόγιο για τα ακίνητα των δήμων Αλιάρτου, Διστόμου - Αράχοβας - Αντίκυρας, Θήβας σε 19 προκαποδιστριακούς ΟΤΑ του δήμου Λειβαδιάς, 7 του δήμου Ορχομενού και 4 του δήμου Τανάγρας, στον δήμο Δωρίδος και σε 25 προκαποδιστριακούς ΟΤΑ του δήμου Δελφών.

Στις 12 Σεπτεμβρίου λήγει η προθεσμία για τη Μαγνησία και τις Σποράδες, ενώ στις 16 Σεπτεμβρίου εκπνέουν οι προθεσμίες σε Κάλυμνο, Κάρπαθο, Κω, Ρόδο, στους προκαποδιστριακούς δήμους Αγίων Θεοδώρων και Λουτρακίου - Περαχώρας και στις κοινότητες Αρχαίας Κορίνθου, Εξαμιλίων, Ξυλοκέριζας και Ισθμίων Κορινθίας.

Στις 30 Σεπτεμβρίου λήγει η παράταση στην προθεσμία που είχε δοθεί για τις περιοχές: Δράμα, Ξάνθη, Χαλκιδική, Φλώρινα, Καστοριά, Αιτωλοακαρνανία, Αχαϊα, Ηλεία, Εύβοια, Χίο, Ικαρία, Σάμο, Λακωνία και στο Ηράκλειο Κρήτης, στο υπό κτηνατογράφηση τμήμα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad