ΠΑΣ Κόρινθος-Λεωνίδιο 2-0 για το κύπελλο Ελλάδας - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

ΠΑΣ Κόρινθος-Λεωνίδιο 2-0 για το κύπελλο Ελλάδας


Στην 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, προκρίθηκε, ο ΠΑΣ Κόρινθος (Α Τοπική Κορινθίας), αφού επικράτησε δίκαια με 2-0 του νεανικού, αλλά και μαχητικού Λεωνιδίου (Α Τοπική Αρκαδίας).

Η ομάδα της Κορινθίας, ήταν καλύτερη σ’ όλο το παιχνίδι. Σημείωσε 2 γκολ, ένα στην αρχή του αγώνα και ένα προς το τέλος αυτού και περιμένει τώρα, την κλήρωση της Β Φάσης.

Είχε κατοχή μπάλας, εξάσκησε πίεση στην άμυνα του Λεωνιδίου, έπαιξε την ομάδα της Νότιας Κυνουρίας, σχεδόν στο μισό γήπεδο.

Ο ΠΑΣ, σκόραρε μόλις στο 9ο λεπτό με τον Γιώργο Παντελέων.

Σ’ όλο το πρώτο μέρος, η ομάδα του Σωτήρη Τζουμερκιώτη, απώλεσε γύρω στις 8 κλασικές ευκαιρίες (Μπουλούμπασης, Παντελέων, Γεωργίου), ενώ οι φιλοξενούμενοι, είχαν δύο θετικές επισκέψεις στην εστία της Κορίνθου, με τον Βερβεσό.

Στο δεύτερο μέρος, δεν είδαν καλό παιχνίδι οι 100 περίπου θεατές, που βρέθηκαν στο γήπεδο του Συνοικισμού, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν.

Ο αγώνας δεν είχε ρυθμό, ούτε τις μεγάλες ευκαιρίες του πρώτου μέρους.

Ωστόσο, ο ΠΑΣ, εξακολούθησε να είναι καλύτερος του φιλότιμου Λεωνιδίου, σ’ όλες σχεδόν τις πτυχές του αγώνα.

Μπουλούμπασης και Δόσης, είχαν κάποιες ευκαιρίες, ενώ θετική στιγμή για το Λεωνίδιο, δημιουργήθηκε, με αφορμή ένα πλασέ του Γεωργίτση στο 54ο λεπτό.

Η πρόκριση, τελικά, σφραγίστηκε, στο 87ο λεπτό, όταν και έγινε το 2-0 απ’ τον προωθημένο Θεόφιλο Τσώκο, με διαγώνιο κοντινό σουτ. Μέχρι εκείνο το λεπτό, όλα ήταν … ρευστά, μιας και το 1-0, έδινε δικαίωμα στο Λεωνίδιο να ελπίζει.

Άριστη η διαιτησία του Αλέξανδρου Φωκά (Αχαίας) και των βοηθών του, Ανδριανού και Ζούλη, όλοι της Αχαίας.

Ο ΠΑΣ έπαιξε με τους Κασκαντάμη, Γκάτζιο, Σκούπα, Φίλο, Τσώκο, Μαουρουδή, Ισαράι (88ο Τσιλίκης), Δόση (75ο Κακαζάνης), Πανταλέων (61ο Βαρδακώστας), Γεωργίου και Μπολούμπαση.

Το Λεωνίδιο με τους 15 παίκτες στο φύλλο αγώνα, αγωνίστηκε με τους Γιαννούση Κ. Ντούμπο (85ο Καττής), Γκάνη, Γιαννούση Σ. Μπρανκολάρι, Λάτση Γ. Γουσγουλά (69ο Χρυσοχόος), Μπαιρακτάρι (59ο Γκάνη Α.), Βερβεσό, Κυρίο και Γεωργίτση.

1Η Φάση

5ος Όμιλος

ΑΟ Υπάτου-Παναργειακός στις 28 Αυγούστου
Νέος ποδοσφαιρικός σύλλογος Σπάρτης «Η Σπάρτη»-Ατρόμητος Αγ. Γεωργίου 2-0
ΠΑΣ Κόρινθος-Λεωνίδιο 2-0
Πανσαμιακός-Αιολικός αναβάλλεται



ΠΗΓΗ:https://www.ert.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad