315 εργαζομένων στις Περιφερειακές Ενότητες Πελοποννήσου ζητούν μονιμοποίηση - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

315 εργαζομένων στις Περιφερειακές Ενότητες Πελοποννήσου ζητούν μονιμοποίηση


Με ομόφωνη απόφασή του, το περιφερειακό συμβούλιο της Πελοποννήσου, στέκεται δίπλα στον αγώνα των 315 εργαζομένων στις Περιφερειακές Ενότητες, μέσω του προγράμματος της Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ (8 μήνες και 4 μήνες παράταση, που οδεύει και αυτή όμως, προς το τέλος της).

Εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα ταύτισης και συμπαράστασης στον αγώνα που αρχίζουν οι εργαζόμενοι, για να μείνουν στις εργασίες τους και μετά το τέλος της τετράμηνης παράτασης.

Οι εργαζόμενοι, αλλά και οι περιφερειακοί σύμβουλοι των παρατάξεων, μίλησαν για «ιδιότυπο καθεστώς εργασιακής ομηρίας», για μεικτό μισθό 546 ευρώ και φυσικά, στάθηκαν όλοι στο γεγονός ότι οι εργαζόμενοι, «καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες».

Το ψήφισμα, αναγνωρίζει την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν οι εργαζόμενοι αυτοί, δέχεται το «πάγιες και διαρκείς ανάγκες» και στηρίζει τον αγώνα τους για δικαίωση και μονιμοποίηση.

Το ψήφισμα, θα σταλεί προς ενημέρωση, στον πρωθυπουργό, στα υπουργεία οικονομικών, εσωτερικών, εργασίας και σε όλους τους αρμόδιους φορείς.

Μεγάλο ενδιαφέρον, πλέον, παρουσιάζει το πώς θα υποδεχθεί το θέμα, η νέα περιφερειακή αρχή, που θα ορκιστεί σε λίγες ημέρες.



ΠΗΓΗ:https://www.ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad