Χάρης Βυτινιώτης και Αθηνά Κόρκα-Κώνστα με κρίσιμα χαρτοφυλάκια - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Χάρης Βυτινιώτης και Αθηνά Κόρκα-Κώνστα με κρίσιμα χαρτοφυλάκια


Ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας εχθές σε ειδική συνέντευξη τύπου ανακοίνωσε τους νέους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες. Μεταξύ αυτών οι δύο Κορίνθιοι, Χάρης Βυτινιώτης και Αθηνά Κόρκα-Κώνστα.

Ο Χάρης Βυτινιώτης ορίστηκε Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών, ο οποίος θα είναι αρμόδιος για τα νέα έργα, τον συντονισμό των Τεχνικών Υπηρεσιών και τη συντήρηση των έργων.

Η Αθηνά Κόρκα-Κώνστα ορίστηκε Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας – Πολιτισμού, αρμόδια μεταξύ άλλων για θέματα αρχαιολογικών χώρων, για τη συνεργασία με το “Διάζωμα”, για τις πολιτιστικές διαδρομές, την προσβασιμότητα, την εκπαίδευση, αλλά και τη συντήρηση των σχολικών υποδομών.

Ο κ. Βυτινιώτης και η κ. Κόρκα μαζί με τον κ. Γκιολή είναι οι τρεις σύμβουλοι που εξέλεξε ο Παναγιώτης Νίκας στην Κορινθία και οι οποίοι έγιναν και οι τρεις αντιπεριφερειάρχες.

Οι υπόλοιποι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες είναι:

1. Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Οικονομίας ορίστηκε ο Βασίλης Καπέλιος (από τη Μεσσηνία) τ. Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, ο οποίος θα είναι αρμόδιος για τα θέματα της εσωτερικής λειτουργίας, του νέου οργανισμού οργάνωσης και λειτουργίας των υπηρεσιών, τον προϋπολογισμό και την εκτέλεσή του, την περιουσία της Περιφέρειας, την ορθολογική κατανομή του προσωπικού και την εξυπηρέτηση των πολιτών.
2. Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος ορίστηκε ο Ανδρέας Τσουκαλάς (από τη Μεσσηνία), πολιτικός μηχανικός και πρώην αντιδήμαρχος στον Δήμο Οιχαλίας, ο οποίος θα είναι αρμόδιος για τη διαχείριση των απορριμμάτων και εν γένει όλων των περιβαλλοντικών ζητημάτων, μεταξύ των οποίων οι Βιολογικοί Καθαρισμοί, αλλά και τα πυρηνελαιουργεία
3. Αντιπεριφερειάρχης Υγείας ορίστηκε ο Δημήτρης Σχοινοχωρίτης (από την Αργολίδα), επιχειρηματίας στον χώρο του φαρμάκου
4. Αντιπεριφερειάρχης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης ορίστηκε ο Νίκων Τζινιέρης (από τη Λακωνία), πολιτικός μηχανικός, αρμόδιος μεταξύ άλλων για τη βιομηχανία, το εμπόριο, τις λατομικές περιοχές και την γεωργία

Τις πληροφορίες τις πήραμε απο την Γνώμη Πολιτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad