Ο δικηγόρος Νίκος Σκαρμούτσος ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σικυωνίων - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Ο δικηγόρος Νίκος Σκαρμούτσος ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σικυωνίων


Σήμερα ,Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σικυωνίων με τη νέα του σύνθεση ,όπως προέκυψε από τις εκλογές του Μαΐου, και είχε ως αντικείμενο την εκλογή προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και των μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής


Το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου ,που αποτελείται από τους :

Σκαρμούτσος Νίκος ( Συμμαχία Νέων Σικυωνίων ) : Πρόεδρος
Ζαχαρόπουλος Νίκος (συνΔΗΜΟΤΕΣ) : Αντιπρόεδρος
Μαστοράκης Δημήτρης ( Δύναμη Αλλαγής) : Γραμματέας

Από την εκλογική διαδικασία απείχε ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης,Βασίλης Νανόπουλος,αντιδρώντας πολιτικά στις νέες ρυθμίσεις της κυβέρνησης ,που έγιναν με πρόφαση τον κίνδυνο μη κυβερνησιμότητας των δήμων.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Σκαρμούτσος ψηφίστηκε από τους 13 συμβούλους της πλειοψηφίας ,τους 5 συμβούλους της μείζονος μειοψηφίας και από τους 3 συμβούλους της «Ανανεωτικής Δημιουργικής Σικυωνίας » του Κώστα Σαρχάνη.

Τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκο Ζαχαρόπουλο τον ψήφισαν οι 5 σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης συνΔΗΜΟΤΕΣ  και  το  έτερο «συν» στο εκλογικό του  άθροισμα  προήλθε από το ΔΗΜΟΣ του κ. Χουσελά ,ενδεχομένως ως κίνηση καλής θέλησης για μια πιθανή Δημοτική Συνεργασία των δυο παρατάξεων.

Τον Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Μαστοράκη ψήφισαν οι σύμβουλοι όλων των δημοτικών παρατάξεων, που μετείχαν στην ψηφοφορία πλην του κ.  Χουσελά !

Τις πληροφορίες τις πήραμε από το kavosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad