Η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη ως πρωθυπουργού στη Μεσσηνία - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη ως πρωθυπουργού στη Μεσσηνία


Διήμερη επίσκεψη στη Μεσσηνία αναμένεται να πραγματοποιήσει την επόμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Μαξίμου, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, ο κ.Μητσοτάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας με θέμα “Η επίδραση των επενδύσεων στις τοπικές κοινωνίες: Το παράδειγμα της Costa Navarino”. Στην ίδια εκδήλωση που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ο χώρος πραγματοποίησής της (πιθανότατα στο Μέγαρο Χορού ή στο Πνευματικό Κέντρο), ομιλία θα απευθύνει και ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΕΜΕΣ Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος.
Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης για λίγη ώρα θα περιοδεύσει το κέντρο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Καρδαμύλη προκειμένου να παραστεί στην επίσημη τελετή των εγκαινίων της ανακαινισμένης οικίας του αείμνηστου βρετανού φιλέλληνα και συγγραφέα Πάτρικ Λι Φέρμορ που θα τελέσει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.
Την Κυριακή 20 του μήνα, ημέρα εορτασμού της 192ης επετείου από τη Ναυμαχία του Ναβαρίνου, στην Πύλο, εκτός του προέδρου της Δημοκρατίας αναμένεται να βρεθεί όχι μόνο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και ο πρώην πρωθυπουργός και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

ΠΗΓΗ:ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad