Άνοιξε τις πύλες της η Πελοπόννησος 2019 - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Άνοιξε τις πύλες της η Πελοπόννησος 2019


Την τιμητική τους έχουν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της Πελοποννήσου που παρουσιάζονται αυτές τις μέρες στα πλαίσια της έκθεσης Πελοπόννησος EXPO 2019 , στην Βιομηχανική περιοχή της Τρίπολης.

Η έκθεση που συμβάλλει στην ανάπτυξη και στην εξωστρέφεια των επιχειρήσεων, προβάλλει τη δυναμικότητά τους, δίνει την ευκαιρία για επαγγελματικά ανοίγματα και αναπτύσσει δράσεις στήριξης των τοπικών προϊόντων και των επιχειρηματιών. Διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά φέτος από τα Επιμελητήρια της Γεωγραφικής περιφέρειας Πελοποννήσου.

Τη βραδιά των εγκαινίων από το βήμα της έκθεσης ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης, αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της κυβέρνησης για τη στήριξη των μικρών και των μεσαίων επιχειρήσεων, αλλά και του αγροτικού τομέα.

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, μίλησε για τις μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις που κράτησαν όρθια την ελληνική οικονομία και βρίσκονται στο επίκεντρο του «Σχεδίου Ελλάδα», του σχεδίου του Κινήματος Αλλαγής για την ανάπτυξη στον τόπο μας.
Ο Υπεύθυνος τομέα Αγροτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ , βουλευτής Λακωνίας Σταύρος Αραχωβίτης τόνισε ότι το ζητούμενο για τις επιχειρήσεις είναι να στοχεύσουν στην εξωστρέφεια.

Η έκθεση είναι ένα στοίχημα των Πελοποννησιακών επιμελητηρίων που φιλοδοξούν να ενισχύσουν την επιχειρηματικότητα.
Η περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Δήμος Τρίπολης στηρίζουν την προσπάθεια που καταβάλλεται, στέκονται αρωγοί και στις παράλληλες δραστηριότητες που έχουν πολιτιστικό και τουριστικό περιεχόμενο και συνδέονται με την οικονομική πρόοδο και ανάπτυξη.

Οι επιχειρήσεις επιθυμούν την ανάδειξη όλων των τομέων και των προϊόντων τους ώστε να αποκτήσει η Πελοπόννησος πανελλαδικό χαρακτήρα.

Η εταιρία που διοργανώνει την έκθεση φιλοδοξεί να αποτελέσει εργαλείο δουλειάς για τους επαγγελματίες και να αναπτυχθεί το ενδιαφέρον για ανάπτυξη σε ένα ευρύ ηλικιακό φάσμα.

Ιδιαίτερη είναι η συμμετοχή στην έκθεση, του ΕΚΑΒ και των τομέων που υπάρχουν σε πολλές πόλεις της Πελοποννήσου, όπου παρουσιάζονται οι δράσεις αλλά και οι προσπάθειες για να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή, όπως δήλωσε η γιατρός ,Βασιλική Δημητροπούλου, γιατρός, επιμελητρια ΕΚΑΒ Ναυπλίου

Η έκθεση Πελοπόννησος ΕΧΠΟ 2019 και οι 226 εκθέτες περιμένουν τους επισκέπτες καθημερινά από τις 4.00 το απόγευμα μέχρι και τις 9.00 το βράδυ και το Σαββατοκύριακο από τις 10.00 το πρωί στην Αρκαδική πρωτεύουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad