Αγ. Θεόδωροι: Τη σκότωσαν για μια αλυσίδα - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Αγ. Θεόδωροι: Τη σκότωσαν για μια αλυσίδα


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Αγίων Θεοδώρων, με το τραγικό τέλος που βρήκε μια ηλικιωμένη γυναίκα, όταν Ρομά την λήστεψαν και στη συνέχεια την πάτησαν με το αυτοκίνητό τους.

Στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ μέχρι να νυχτώσει επιχειρούσε στην περιοχή και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η ηλικιωμένη γυναίκα βρισκόταν στην αυλή της, μαζί με τον γιο της, όταν κάποιοι την φώναξαν από τον δρόμο.

Η 77χρονη πλησίασε στο σημείο, ωστόσο με τίποτα δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε. Οι άγνωστοι άρπαξαν την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό η γυναίκα και επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους. Στην προσπάθειά τους να εξαφανιστούν από το σημείο έπεσαν σε αδιέξοδο και για αυτόν τον λόγο έκαναν όπισθεν με μεγάλη ταχύτητα. Η ηλικιωμένη είχε πέσει λιπόθυμη στο δρόμο, καθώς είχε χάσει τις αισθήσεις της, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι ληστές να περάσουν με το αυτοκίνητο πάνω από το σώμα της άτυχης γυναίκας.


H άτυχη 77χρονη πριν από λίγες ημέρες είχε πέσει ξανά θύμα ληστείας όπως αποκαλύπτει σε σχετικό βίντεο γειτόνισσά της. Οι διαρρήξεις και οι κλοπές στους Αγίους Θεοδώρους έχουν καταντήσει πλέον σύνηθες φαινόμενο, σύμφωνα με την ίδια.



Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad